Tilmeld

BLACK FRIDAY-TILBUD

SPAR 25%

Velkommen til Black Friday hos Picta!

Er du klar til at skyde årets største shoppingdag i gang? Det er vi!

Fredag den 23. november 2018 er det Black Friday, og hos Picta er vi allerede begyndt at glæde os. I dagens anledning har vi nemlig skruet priserne helt i bund, så du sparer 25 % på alle vores produkter – fra fotobøger, fotohæfter og fotokalendere til personlige invitationer, krus, plakater, musemåtter og madkasser. Vil du gerne forkæle dig selv eller én, du holder af med en personlig gave, er Black Friday altså dagen, hvor du skal slå til. Du kan også bruge Black Friday til at komme godt fra start med julegaveindkøbene, for hvem vil ikke elske at få en fotobog, fotokalender eller plakat?

Sådan gør du:

1. Indtast koden BLACKFRIDAY18 i rabatkodefeltet, når du afgiver din ordre.

2. Herefter vil rabatten blive fratrukket din bestilling.

På Picta.dk starter Black Friday-tilbuddet den 23. november 2018 kl. 00.01, hvor rabatkoden vil blive synlig på sitet. Tilbuddet slutter samme dag kl. 23.59, så hvis du vil nyde godt af din 25 %-rabat, er det med at skynde sig!

Undgå at gå i sort: Vores bedste råd til Black Friday 2018

Picta’s Black Friday-tilbud gælder kun et døgn, og det er selvsagt ikke lang tid til at få styr på årets fotogaver. Nedenfor har vi derfor samlet vores fem bedste tips og tricks til, hvordan du kommer godt fra start, når rabatfløjten lyder.

1. Undersøg hvilke fotoprodukter, du ønsker at lave

Vores første råd er, at du et par dage forinden d. 23. november besøger Picta.dk og finder ud af hvilke fotoprodukter, du ønsker at bestille på Black Friday. Hvis du f.eks. gerne vil lave en fotobog med billeder af dine børn, kunne du i samme omgang overveje, om den også ville være en god julegave til bedsteforældrene? Hos Picta kan du nemlig uden problemer bestille flere eksemplarer af samme fotoprodukt, så det ikke kun er dig men også dine nærmeste, der får glæde af dine billeder.

2. Opret en Picta-konto i god tid

En anden måde at komme godt fra start på Black Friday er at oprette en konto på Picta.dk i dagene før d. 23. november. Indtastning af navn, leveringsadresse, e-mail, betalingsoplysninger etc. kan nemlig være en smule tidskrævende, og hele den tromle slipper du for, hvis du har dine detaljer klar forinden. Ender du med ikke at købe noget hos Picta.dk alligevel, kan du altid slette kontoen igen, når Black Friday er overstået.

3. Find dine billeder frem

Det kan tage lang tid at sortere i sine fotoalbums, så derfor foreslår vi, at du udvælger de billeder, der skal pryde din fotobog i god tid. Overvej om din fotobog skal have et enkelt tema, f.eks. ”Sommerferien 2018”, eller om det kunne være en idé også at have nogle sider med billeder fra efterårsferien, julen eller lignende mærkedage. På den måde sikrer du, at du ikke glemmer at få nogle dine bedste og vigtigste fotominder foreviget.

Hvis du gerne vil have, at dine billeder ledsages af nogle små historier eller kommentarer, kan du med fordel også skrive dem i forvejen. Der er ikke noget værre end at opdage en slå- eller stavefejl efter at bogen er trykt, så ved at skrive teksterne i god tid, har du mulighed for at undgå den slags irritationsmomenter.

4. Start dit fotoprojekt dagen før

Er du én af dem, som stormer rundt på Black Friday for at få alle tilbuddene med, kan det være en god idé at påbegynde eller færdiggøre dit fotoprojekt i dagene før. Det tager tid at lave en flot fotobog, så hvis du har billederne, teksterne og layoutet klar, mangler du kun at klikke ”Bestil”, når Black Friday-rabatten tikker ind. Nemmere bliver det ikke!

5. Tjek vores sociale medier

En god måde at holde sig opdateret på de seneste Black Friday-tilbud fra Picta er at følge os på Facebook. På den måde kan du også dele tilbuddet med dine venner eller familiemedlemmer, som du tænker kunne være interesseret i at lave en fotobog, fotokalender, plakat mv. til en god pris.

Hold også øje med Pictas nyhedsbrev, hvor vi i dagene op til Black Friday opdaterer med nye tilbud og praktiske informationer.

Deltag i vores Black Friday-konkurrence og vind et gavekort til en fotokalender

Hos Picta byder Black Friday ikke kun på knaldtilbud – du har også muligheden for at vinde et gavekort til en fotokalender til en værdi af 149 kr.!

Med Pictas fotokalendere kan du samle dine bedste minder fra året, der gik, så du kan glædes over dem hver eneste dag. Blandt andet har du mulighed for selv at vælge billeder til hver måned og indtaste fødselsdage og andre vigtige mærkedage. Læs mere om vores fotokalendere her.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev fredag den 23. november i tidsrummet mellem kl. 00.01 og kl. 23.59. Vinderen trækkes den 24. november 2018 og får direkte besked per mail.

Hvad er Black Friday?

Black Friday er et amerikansk fænomen, og afholdes hvert år dagen efter Thanksgiving. Ligesom Thanksgiving er der tale om en vaskeægte festdag, ikke mindst fordi størstedelen af landets butikker og webshops skruer priserne helt i bund. Overfloden af gode tilbud har siden midten af 00’erne sikret Black Friday en plads som årets travleste shoppingdag i USA, og alene i 2013 handlede amerikanerne for knap 60 milliarder dollars.

Selvom Black Friday er ærkeamerikansk, er der ingen tvivl om, at konceptet har fået godt fat i danskerne. I 2017 rapporterede betalingsservice-virksomheden Nets A/S om en omsætning på Dankort på godt 2,1 mia. kr., og dagen blev dermed den største shoppedag i Danmark nogensinde.

Hvorfor hedder det Black Friday?

Navnet ”Black Friday”, eller ”sort fredag”, stammer fra Philadelphia, hvor det fra omkring 1950’erne og frem har været brugt til at beskrive det enorme trafikkaos, der opstår dagen efter Thanksgiving. I nyere tid har detailbranchen indført en alternativ forklaring, hvor ”Black Friday” hentyder til vendepunktet på året, hvor butikkerne med garanti får vendt deres røde tal på bundlinjen til sorte tal, dvs. at underskud vendes til overskud.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.