Tilmeld

Foldekort valgt

Inspiration inden for foldekort

Lav dine personlige foldekort på kun få minutter. Alle Pictas foldekort er i A5-format og leveres i sæt a 10 stk. Foldekort har mange forskellige anvendelsesmuligheder, og på denne side giver vi dig ideer og inspiration til at lave smukke foldekort til mange forskellige lejligheder.

Et billede er den perfekte måde at holde minderne i live på, og derfor vil vi hos Picta gerne hjælpe dig med at gemme dine billeder på fineste vis, så du både kan glædes over dem og bruge dem i dagligdagen.

 

Se eksempler på foldekort

Foldekort med egne fotos kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan altid indsætte dit eget billede forsiden af kortet, og du har derudover også mulighed for at indsætte din egen tekst i kortet. Alle foldekort leveres i sæt a 10 stk.

Du kan bruge foldekort som invitationskort til forskellige lejligheder, f.eks. som seje invitationskort til børnefødselsdagen med et billede af fødselaren på forsiden. Det vil være noget alle børnene fra klassen vil huske!

Gør invitationerne til jeres kommende bryllup til noget helt særligt og personligt. Med Picta kan I lave smukke og romantiske invitationer til det kommende bryllup. Vil I skabe ekstra sammenhæng mellem jeres invitationer og festen, kan I også pynte bordet med personlige bordkort til bryllupsfesten. Et personligt bordkort vil jeres gæster huske længe efter festen er slut!

Du kan også bruge kortene som takkekort, f.eks. som takkekort for opmærksomheden til konfirmationen eller jeres barnedåb. Foldekort er også oplagte som personlige julekort til familie og venner.

Vores bedste tips og tricks til at lave flotte foldekort

Mangler du ideer til hvordan du kan skabe dit helt særlige fotominde? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave de bedste og flotteste fotokort.

Billede og tekst i dit foldekort

Da Pictas foldekort alle er i klassisk A5-format, er det eneste du skal tage stilling til, når du vil lave dit foldekort, hvilket billede der skal på forsiden og hvilken tekst der skal skrives i kortet. Billedet kommer altid på forsiden, og teksten indsættes altid på tredje side i kortet.

Når du indsætter dit foto på forsiden kan du med Pictas online redigeringsværktøj altid være sikker på, at det du kan se inden for rammen også er det der trykkes på kortet. Det samme gør sig gældende, hvis du benytter et af de tilgængelige temaer til vores foldekort. Ønsker du at placere dit foto et andet sted i temarammen, kan du altid skifte fokus ved at klikke på ‘beskær’. Du kan også vælge at rotere dit billede, så det f.eks. står på højkant i stedet for vandret. Ved at rotere billede kan du benytte billeder der kræver lidt bredere format end højformatet, som er det format der automatisk vælges, når du går i gang med at lave dit foldekort.

Når du skal indsætte din tekst i foldekortet vil du se at der er to tekstfelter tilgængelige: Et lille tekstfelt og et større tekstfelt. Det lille tekstfelt er bedst egnet til en kort og rammende overskrift. Det kan f.eks. være: “Invitation til vores bryllup” eller “Kom til børnefødselsdag!”. Nedenunder har du mulighed for at skrive lidt mere tekst. I de nævnte eksempler vil det være her du skriver hvor brylluppet skal holdes, tid og dato for festen og hvornår du senest ønsker svar på invitationen.

Plads til at skrive tekst i hånden

Vi trykker altid kun tekst på side tre i vores foldekort. Du har derfor altid mulighed for at indsætte en håndskrevet tekst på side to, som altid er blank. En håndskrevet tekst kan være med til at gøre din invitation eller dit takkekort endnu mere personlig. Du kan også helt udelukke at få trykt tekst i dit kort, hvis du selv vil skrive al tekst i hånden. Så skal du blot efterlade tekstfelterne tomme.

Ideer til foldekort

Skal du lave en invitation, et takkekort, et bordkort eller lignende. Så anbefaler vi at gøre det personligt med et foldekort med dit eget billede. Her er eksempler på højtider, hvor du kan bruge dit foldekort: Barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester.


Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Høj kvalitet

 

Papirtyper

Semiglans

Produkter

Følg os

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk