Tilmeld

Picta fotobog

Vælg om din fotobog skal have et klassisk højformat eller et bredformat ved at klikke på pilene nedenfor.

Har du valgt et format? Så er du klar til designe din personlige fotobog:

Pris: Kun 199 kr. for 32 sider. Herefter 8 kr. pr. 2 ekstra sider (dobbeltsider).

Format: Højformat (opretstående A4) eller bredformat (vandret A4). Maks. 150 sider.

Indbinding: Indbundet som rigtige bøger i hardcover. Læs mere her.

Derfor skal du vælge en Picta fotobog

 Danmarks skarpeste priser

Lav en fotobog for kun 199 kr. for 32 sider.

Herefter 8 kr. pr. 2 ekstra sider (dobbeltsider).

 Legende let at bruge

Design din fotobog på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj tryk- og papirkvalitet

Garnhæftet og indbundet i hardcover som en rigtig bog. Læs mere her.

Trykt på 200g højglans fotopapir. Læs mere her.

Mange farve- og layoutmuligheder.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Få inspiration til din fotobog og personlige gaver

Saml dine bedste minder i en fotobog

I en tid hvor de fleste af os tager mange billeder med vores mobiltelefoner, er det blevet vigtigere end nogensinde at sætte nogle af livets store øjeblikke på tryk. Alt for ofte knipser vi nemlig løs i vores omgivelser, men får for lidt ud af fotografierne. Ved at samle dine billeder i en eller flere fotobøger, bliver det lettere at mindes de gode stunder og vække mindet om dem til live igen.

Højtider som f.eks. barnedåb, bryllup, konfirmation, jubilæer, fødselsdage, jul og påske er oplagte fotobogsminder. Se de mange muligheder og få inspiration til at sammensætte din egen fotobog her.

Det er imidlertid ikke kun højtider, som fortjener at blive sat på tryk, men også hverdagens små øjeblikke med glimt og smil. Lav f.eks. en fotografisk dagbog med billeder fra sommeren i haven, børnenes tegninger og familien omkring frokostbordet. Se de mange muligheder for at forevige de gode hverdagsøjeblikke under vores temasites her.

Personlige gaver direkte til døren

Mangler du en personlige gave i anledningen af en rund fødselsdag, et bryllup, Mors dag eller lignende, så er en fotobog fra Picta det oplagte valg. Hos os har du mulighed for at sammensætte præcis den fotobog, du ønsker, så den med garanti vil begejstre modtageren. Du kan også bruge vores fotobogssoftware til at samle dine yndlingsopskrifter i en kogebog og give den til dine børn eller børnebørn. En sådan gave kan man ikke blive andet end glad for!

Savner du flere gaveideer? Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers her.

Vores tips og tricks til at lave en bedre fotobog

Mangler du flere ideer til, hvordan du kan skabe din fotobog? Her kommer vores bedste tips og tricks.

Eksperimenter med vores skabeloner og stilarter

Pictas online fotobogssoftware giver dig mange layout-muligheder, skabeloner, fonte, farvevalg og stilarter du kan benytte for at gøre din fotobog helt personlig. Derfor opfordrer vi dig til at eksperimentere med din opsætning. Du kan altid ændre dine valg igen, hvis du fortryder.

Et godt tip til valg af fotobogsformater: Vores fotobog i bredformat er rigtig velegnet til panoramabilleder, f.eks. landskabsbilleder. Vores fotobog i højformat er det klassiske og mest populære valg. Dette format er velegnet til alle formater, men især portrætbilleder gør sig godt her.

Husk også hverdagens små glimt

Store højtider er oplagte fotobogsminder: barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester. Alle store begivenheder, som vi gerne vil fastholde i erindringen. Men vi opfordrer også til at huske hverdagens små øjeblikke med glimt og smil. F.eks. i form af fotografiske dagbøger med billeder af sommer i haven, børnenes tegninger, de første skridt, den første skoledag, familien om bordet. Mulighederne for at skabe et unikt fotominde er uendelige.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Vi har udgivet bøger siden 1770, og vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet.

Derfor er alle vores fotobøger også indbundet som rigtige bøger i hardcover. På den måde får du et holdbart produkt, der er modstandsdygtig over for slid, snavs og fingerpletter.

Vil du gerne lave en fotobog i softcover, dvs. med et blødt omslag? Så se vores flotte fotohæfter her.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas fotobøger trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas fotobøger altid lever op til markedets bedste standarder.

Slidstærkt fotopapir i professionelt look

Pictas fotobøger trykkes på 200g højglanspapir med mulighed for farvetryk på begge sider. Vores papirkvalitet har flere fordele:

  • Højglanspapir får farver og kontraster til at stå ekstra skarpt.
  • Glanseffekten giver dine billeder et smukt og professionelt udtryk.
  • Den kraftige papirkvalitet gør, at man ikke kan skimte, hvad der gemmer sig på næste side.
  • Papirkvaliteten sikrer generelt et holdbart produkt, der er modstandsdygtig over for smuds og fingerpletter. Vi mener nemlig ikke, det er nok, at dit fotominde ser lækkert ud – det skal også kunne holde i lang tid!

Fotopapir i højglans

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Indbinding

Der findes groft sagt to forskellige indbindingstyper til bøger: softcover og hardcover.

Softcover er et blødt og fleksibelt omslag. Det betyder, at bogen er let at have med i tasken, men er til gengæld ikke så modstandsdygtig over for slag og tryk. En hardcoverbog, derimod, har et hårdt og stift omslag, som gør, at bogen ikke er nær så modtagelig over for slag og tryk.

Alle fotobøger fra Picta er indbundet som en rigtig bog i hardcover og med garnhæftet ryg, da vi mener, at det er den løsning, som sikrer dit fotominde bedst muligt i fremtiden.

Billede af softcover fotohæfte

Softcover

Hardcover

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.