Tilmeld

Fotobog valgt

Inspiration inden for fotobøger

Design din egen unikke fotobog på kun 5 minutter. Alle Pictas fotobøger er i A4-format og indbundet som rigtige bøger, og du kan vælge mellem klassisk, opretstående format eller bredformat. På denne side giver vi dig desuden inspiration, tips og tricks til layout og opsætning af din fotobog.

Et billede er den perfekte måde at holde minderne i live på, og derfor vil vi hos Picta gerne hjælpe dig med at gemme dine billeder på fineste vis, så du både kan glædes over dem og bruge dem i dagligdagen.

FRA 199,-

Læs mere om vores høje kvalitet

Se eksempler på fotobøger

En fotobog er det oplagte valg, når du ønsker at få samlet dine favoritbilleder på et sted, hvor du let kan tilgå dem og derved mindes livets enestående begivenheder. Lad fotobogen afspejle de gode stunder, inspirere dig og minde dig om de oplevelser, du og familien har haft.

Saml de bedste fotos fra ferien og genoplev den gang på gang. Det forlænger feriestemningen.

Du kan også vælge at lave en fotobog, der samler de bedste billeder fra en af livets største dage; brylluppet, barnedåben, studenterfesten eller lignende. En så personlig dag sker kun én gang og ved at holde liv i minderne, vil du fortsat kunne mærke sommerfuglene i maven.

Ønsker du at få styr på dine opskrifter, så udvælg dine favoritter, og lav en fotobog, så du altid har dem lige ved hånden.

Det er kun fantasien, der sætter grænsen, når det kommer til fotobøger, og du kan kreere lige præcis den bog, du vil. Det vigtigste er, at dine minder bliver holdt i live.

Vores bedste tips og tricks til at lave en bedre fotobog

 

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe dit helt særlige fotominde? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave den bedste fotobog.

 

Eksperimenter med vores skabeloner og stilarter

Pictas online fotobogssoftware giver dig mange layout-muligheder, skabeloner, fonte, farvevalg og stilarter du kan benytte for at gøre din fotobog helt personlig. Derfor opfordrer vi dig til at eksperimentere med din opsætning. Du kan altid ændre dine valg igen, hvis du fortryder.

Et godt tip til valg af fotobogsformater: Vores fotobog i bredformat er rigtig velegnet til panoramabilleder, f.eks. landskabsbilleder. Vores fotobog i højformat er det klassiske og mest populære valg. Dette format er velegnet til alle formater, men især portrætbilleder gør sig godt her.


Husk også hverdagens små glimt

Store højtider er oplagte fotobogsminder: Barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester. Alle store begivenheder, som vi gerne vil fastholde i erindringen. Men vi opfordrer også til at huske hverdagens små øjeblikke med glimt og smil. F.eks. i form af fotografiske dagbøger med billeder af sommer i haven, børnenes tegninger, de første skridt, den første skoledag, familien om bordet. Mulighederne for at skabe et unikt fotominde er uendelige.


Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Produkter i høj kvalitet

Papirtype

Dansk kvalitet: Alle Pictas fotobøger trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, Danmarks største digitaltrykkeri. Det sikrer en flot og standardiseret kvalitet på alle vores fotobøger. Alle fotobøger trykkes på glansfuldt 200 g papir og farvetryk på alle sider. Papirkvaliteten har flere fordele: For det første får papiret dine billeder til at fremstå flot og professionelt på tryk. For det andet sikrer papirkvaliteten også, at du får et holdbart produkt der er modstandsdygtig over for træk, riv, smuds og “fingerpletter”. Dit fotominde skal nemlig ikke bare fremstå flot og professionelt. Det skulle også gerne kunne holde i lang tid.

Miljømærkning: Vores papir bærer endvidere “Svanemærket”, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen. Læs mere om Svanemærket her.

De bedste priser: Fordi vi trykker hos Danmarks største digitaltrykkeri kan vi også tilbyde nogle af Danmarks bedste priser på fotobøger, fotohæfter, fotokrus, plakater, fotokalendere mm. Vi kan tilbyde personlige fotobøger fra priser der starter ved 199 kr. for 32 sider – eksklusiv fragt. Få et overblik over alle Pictas priser.

Højglans

Indbinding

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Vi har trykt og udgivet bøger siden 1770, og derfor ved vi hvor vigtig indbinding er for bogens kvalitet og holdbarhed. Der findes, groft sagt, to forskellige indbindingstyper til bøger: Softcover og Hardcover.

Softcover er et blødt og fleksibelt omslag. Det bløde og fleksible omslag betyder også at bogen ikke er så modstandsdygtig over for slag og tryk. Hardcover har derimod et hårdt og stift omslag der gør, at bogen er modstandsdygtig over for slag og tryk.

Alle fotobøger fra Picta er indbundet i rigtig hardcoverindbinding, da det er den løsning der bedst muligt sikrer dit fotominde for fremtiden.

Billede af softcover fotohæfte

Softcover

Hardcover

Den perfekte personlige gave

Mangler du en personlige gave i anledningen af den runde fødselsdag, brylluppet, mors dag eller noget helt fjerde, så er en fotobog det oplagte valg.

Her har du mulighed for at sammensætte præcis den gave, som du ønsker og samtidig glæde modtageren med billeder, der vækker glæde og minder.

 

Billeder direkte fra mobiltelefonen

I en tid hvor mobiltelefonen kan tage billeder, der i kvalitet ligner dem, vi kan forevige med et almindeligt kamera, har vi mulighed for konstant at forevige øjeblikket. Vi knipser løs – gerne flere eksemplarer af samme objekt, så vi kan udvælge det bedste. Denne mentalitet gør, at mange har en masse billeder derhjemme – enten på telefonen eller gemt på computeren. Billeder vi sjældent kigger på, men, som vi ved, er der.

Ved at få disse billeder samlet i en eller flere bøger, bliver det lettere at mindes de gode stunder og drømme sig tilbage.

Med en fotobog kan du skabe helhed. Du behøver ikke kun at vise enkeltstående øjeblikke, men kan i stedet vælge billeder, der viser hele oplevelsen. Fra det første skidt ind i kirken til brudevalsen omkring midnat. Forventningens glæde i lufthavnen, oplevelserne dag for dag og til sidst de trætte blikke på hjemrejsen. Hvis du husker at forevige de mange øjeblikke, så hjælper vi dig med at genopleve dem gang på gang via din fotobog fra Picta.

Produkter

Følg os

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk