Tilmeld

Fotohæfte valgt

Inspiration inden for fotohæfter

Design dit eget unikke fotohæfte på kun 5 minutter. Fotohæfter er vores mest simple og prisvenlige fotoløsning. Pictas fotohæfter er i A4-format, og de leveres i størrelser fra 8 til 40 sider. På denne side giver vi dig inspiration, tips og tricks til opsætning af dit fotohæfte.

Et billede er den perfekte måde at holde minderne i live på, og derfor vil vi hos Picta gerne hjælpe dig med at gemme dine billeder på fineste vis, så du både kan glædes over dem og bruge dem i dagligdagen.

FRA 8,-

Læs mere om vores høje kvalitet

Se eksempler på fotohæfter

Et fotohæfte er i pris og omfang mindre end fotobøger. Et fotohæfte er derfor det oplagte valg, når du ønsker at dele dine dine fotominder med din omgangskreds. Et fotohæfte med fotominder fra din fest eller højtidelighed er f.eks. oplagt at dele med alle dine gæster, så alle har et unikt minde fra begivenheden. Eller hvad med at samle alle festens sange eller taler i et overskueligt fotohæfte?

Et fotohæfte er det simple alternativ til en fotobog, hvis du ønsker at lave mindre samlinger af forskellige stunder. Det kan f.eks. være løbende samlinger af børnenes tegninger. Tag et billede af tegningerne og upload dem let og enkelt til Pictas onlinesoftware. På den måde kan du let og enkelt gemme et katalog over børnenes tegninger, der ellers let kommer til at blive væk eller ende i en stor uoverskuelig bunke i en skuffe.

Eller hvad med at dokumentere studierejsen med dine klassekammerater, så I kan holde fast i jeres fælles minder med et fotohæfte med fotos fra rejsen med hele klassen? Det kan også være din virksomhed eller arbejdsplads ønsker at dokumentere “årets gang” med alle de ansatte?

 

Vores bedste tips og tricks til at lave et bedre fotohæfte

 

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe dit helt særlige fotominde? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave det bedste fotohæfte.

 

Eksperimenter med indholdet

Fordi fotohæfter er et mere simpelt alternativ end fotobøger, giver det andre indholdsmuligheder end det klassiske fotobogsformat. Fotohæftet indeholder typisk færre sider end en fotobog, og indeholder derfor også typisk færre fotos. Så i stedet for kun at tænke i store og flotte panoramafotos eller smukke portrætbilleder, kan det med fotohæftet betale sig at kigge på mere nære ting, også ting der ikke er klassiske fotografier. Du kan f.eks. bruge fotohæftet til at indtaste kortere tekster, f.eks. festsange eller taler.

Du kan også bruge fotohæftet til at “gemme” og huske materiale som ellers har tendens til at blive væk. Tag f.eks. et billede af børnenes skolearbejde, skolehæfter eller tegninger og upload til billederne til et fotohæfte. Det kan også bruges til at dokumentere klassens arbejde over et skoleår.

Del hverdagen med din familie og dine venner

Store højtider er oplagte fotobogsminder: Barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester. Skal fotominderne deles med flere på én gang, kan en fotobog dog godt være en kostbar løsning. Et fotohæfte er et prisbilligt alternativ, der giver dig mulighed for at dele hverdagsminder, festlige øjeblikke eller højtider med din familie og omgangskreds, da du kan trykke fotohæfterne i mange eksemplarer.


Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Produkter i høj kvalitet

Papirtype

Dansk kvalitet: Alle Pictas fotohæfter trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, Danmarks største digitaltrykkeri. Det sikrer en flot og standardiseret kvalitet på alle vores fotohæfter. Alle fotohæfter trykkes på samme kvalitet papir som vores fotobøger, nemlig glansfuldt 200 g papir og farvetryk på alle sider. Papirkvaliteten har flere fordele: For det første får papiret dine billeder til at fremstå flot og professionelt på tryk. For det andet sikrer papirkvaliteten også, at du får et holdbart produkt der er modstandsdygtig over for træk, riv, smuds og “fingerpletter”. Dit fotominde skal nemlig ikke bare fremstå flot og professionelt. Det skulle også gerne kunne holde i lang tid.

Miljømærkning: Vores papir bærer endvidere “Svanemærket”, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen. Læs mere om Svanemærket her.

De bedste priser: Fordi vi trykker hos Danmarks største digitaltrykkeri kan vi også tilbyde nogle af Danmarks bedste priser på fotobøger, fotohæfter, fotokrus, plakater, fotokalendere mm. Vi kan tilbyde personlige fotohæfter fra priser der starter ved kun 8 kr. for 8 sider – eksklusiv fragt. Få et overblik over alle Pictas priser.

Højglans

Indbinding

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Vi har trykt og udgivet bøger siden 1770, og derfor ved vi hvor vigtig indbinding er for bogens kvalitet og holdbarhed. Der findes, groft sagt, to forskellige indbindingstyper til bøger: Softcover og Hardcover.

Softcover er et blødt og fleksibelt omslag. Det bløde og fleksible omslag betyder også at bogen ikke er så modstandsdygtig over for slag og tryk. Til gengæld er denne indbindingstype er et prisvenligt alternativt. Hardcover har derimod et hårdt og stift omslag der gør, at bogen er modstandsdygtig over for slag og tryk.

Alle fotohæfter fra Picta er med blødt omslag, da omfanget (fotohæfter kan maksimalt indholde 40 sider) og prisen gør dette til det bedste alternativ til fotobogen.

Billede af softcover fotohæfte

Softcover

Billede af hardcover fotobog

Hardcover

Den perfekte personlige gave

Vil du give dine gæster et uvurderligt minde fra den runde fødselsdag, brylluppet, studenterfesten eller noget helt fjerde, så er et fotohæfte det oplagte valg.

Her har du mulighed for at sammensætte præcis den gave til dine gæster der gør, at de vil huske og mindes din højtidelighed.

 

Billeder direkte fra mobiltelefonen

I en tid hvor mobiltelefonen kan tage billeder, der i kvalitet ligner dem, vi kan forevige med et almindeligt kamera, har vi mulighed for konstant at forevige øjeblikket. Vi knipser løs – gerne flere eksemplarer af samme objekt, så vi kan udvælge det bedste. Denne mentalitet gør, at mange har en masse billeder derhjemme – enten på telefonen eller gemt på computeren. Billeder vi sjældent kigger på, men, som vi ved, er der.

Ved at få disse billeder samlet i en eller flere bøger, bliver det lettere at mindes de gode stunder og drømme sig tilbage.

Med et fotohæfte kan du skabe helhed. Du behøver ikke kun at vise enkeltstående øjeblikke, men kan i stedet vælge billeder, der viser hele oplevelsen. Fra det første skidt ind i kirken til brudevalsen omkring midnat. Forventningens glæde i lufthavnen, oplevelserne dag for dag og til sidst de trætte blikke på hjemrejsen. Børnenes tegninger, fra de første kruseduller til de mere avancerede kreationer. Eller skolearbejdet, fra første skoledag til ligninger, stile og brøker. Hvis du husker at forevige de mange øjeblikke, så hjælper vi dig med at genopleve dem gang på gang via dit fotohæfte fra Picta.

Produkter

Følg os

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk