Tilmeld

Picta fotohæfte

Alle Pictas fotohæfter er i højformat.

Er du klar til at designe dit fotohæfte? Så klik på knappen nedenfor:

Pris: Kun 8 kr. for 8 sider. Herefter 1 kr. pr. ekstra side.

Format: Højformat (opretstående A4). Maks. 40 sider.

Indbinding: Blød indbinding med hæftet ryg. Læs mere her.

Derfor skal du vælge et Picta fotohæfte

 Danmarks skarpeste priser

Lav et fotohæfte for kun 8 kr. for 8 sider.

Herefter 1 kr. pr. ekstra side.

 Legende let at bruge

Design dit fotohæfte på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj tryk- og papirkvalitet

Indbundet i softcover med hæftet ryg. Læs mere her.

Trykt på 200g højglans fotopapir. Læs mere her.

Mange farve- og layoutmuligheder.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta fotohæfter

Få inspiration til dit fotohæfte og personlige gaver

Saml dine bedste minder i et fotohæfte

Et fotohæfte er det oplagte valg til dig, som gerne vil have dine billeder trykt i samme høje kvalitet som en fotobog til en billigere pris. Den eneste forskel er, at hvor Pictas fotobøger leveres med hardcover, fås vores fotohæfter udelukkende i en blød indbinding med hæftet ryg. Et fotohæfte er derfor et godt alternativ, hvis du gerne vil tage dine bedste minder med på farten, da det lette softcover-format gør det nemt at have med i tasken.

Hos Picta koster et fotohæfte kun 8 kr. for 8 sider, og den favorable pris gør formatet ideel, hvis du ønsker at trykke dine billedsamlinger i mange eksemplarer. Lav f.eks. et hæfte med fotografier fra jeres seneste fødselsdagsfest, og del det med dine gæster efterfølgende. Eller hvad med at lave et sanghæfte til næste familiemiddag? Det vil med sikkerhed glæde hele forsamlingen!

Er du lærer og skal på studietur med dine elever, er et fotohæfte også en god måde at fastholde jeres fælles oplevelser og minder. Vælg nogle billeder fra turen med klassen og indsæt derefter et par små anekdoter, som både elever og forældre kan få glæde af.

Vil du gerne have flere ideer til at lave dit fotohæfte? Så se vores inspirationsunivers her.

Personlige gaver direkte til døren

Mangler du en personlige gave i anledningen af en rund fødselsdag, et bryllup eller lignende, så er et fotohæfte fra Picta det oplagte valg. Hos os har du mulighed for at sammensætte præcis det fotohæfte, du ønsker, så det med garanti vil begejstre modtageren. Saml f.eks. dine børns tegninger i et hæfte og giv det i gave til bedsteforældrene. En sådan gave kan de ikke blive andet end glad for!

Det kan også være, at du arbejder hos en virksomhed, som gerne vil dokumentere årets gang for sine kunder. Et fotohæfte er her den perfekte gave, da det giver mulighed for at sammenfatte alle jeres højdepunkter i ord og billeder på en kreativ måde.

Savner du flere gaveideer? Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers her.

Vores bedste tips og tricks til at lave et bedre fotohæfte

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe dit helt særlige fotominde? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave det bedste fotohæfte.

Eksperimenter med indholdet

Fordi fotohæfter er et mere simpelt alternativ end fotobøger, giver det andre indholdsmuligheder end det klassiske fotobogsformat. Fotohæftet indeholder typisk færre sider end en fotobog, og indeholder derfor også typisk færre fotos. Så i stedet for kun at tænke i store og flotte panoramafotos eller smukke portrætbilleder, kan det med fotohæftet betale sig at kigge på mere nære ting, også ting der ikke er klassiske fotografier. Du kan f.eks. bruge fotohæftet til at indtaste kortere tekster, f.eks. festsange eller taler.

Du kan også bruge fotohæftet til at “gemme” og huske materiale som ellers har tendens til at blive væk. Tag f.eks. et billede af børnenes skolearbejde, skolehæfter eller tegninger og upload til billederne til et fotohæfte. Det kan også bruges til at dokumentere klassens arbejde over et skoleår.

Del hverdagen med din familie og dine venner

Store højtider er oplagte fotobogsminder: Barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester. Skal fotominderne deles med flere på én gang, kan en fotobog dog godt være en kostbar løsning. Et fotohæfte er et prisbilligt alternativ, der giver dig mulighed for at dele hverdagsminder, festlige øjeblikke eller højtider med din familie og omgangskreds, da du kan trykke fotohæfterne i mange eksemplarer.

Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas fotohæfter trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas fotohæfter altid lever op til markedets bedste standarder.

Slidstærkt fotopapir i professionelt look

Pictas fotohæfter trykkes på 200g højglanspapir med mulighed for farvetryk på begge sider. Vores papirkvalitet har flere fordele:

  • Højglanspapir får farver og kontraster til at stå ekstra skarpt.
  • Glanseffekten giver dine billeder et smukt og professionelt udtryk.
  • Den kraftige papirkvaliteten sikrer et holdbart produkt, der er modstandsdygtig over for smuds og fingerpletter. Vi mener nemlig ikke, det er nok, at dit fotominde ser lækkert ud – det skal også kunne holde i lang tid!

Fotopapir i højglans

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Indbinding

Der findes groft sagt to forskellige indbindingstyper til bøger: softcover og hardcover.

Softcover er et blødt og fleksibelt omslag. Det betyder, at bogen er let at have med i tasken, men er til gengæld ikke så modstandsdygtig over for slag og tryk. En hardcover bog, derimod, har et hårdt og stift omslag, som gør, at bogen ikke er nær så modtagelig over for slag og tryk.

Alle fotohæfter fra Picta er indbundet i softcover. Det gør dem billigere end vores fotobøger, selvom kvaliteten af fotopapiret er den samme.

Billede af softcover fotohæfte

Softcover

Hardcover

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.