Tilmeld

Picta fotokalender

Klassisk månedskalender

Har du et valgt et format? Så er du klar til designe din personlige kalender:

Pris: Kun 149 kr. pr. stk.

Format: A3-format til ophæng på væggen. 12 siders indhold plus forside og bagside.

Kalenderstart: Du bestemmer selv hvilken måned, din kalender starter.

Derfor skal du vælge en Picta fotokalender

 Danmarks skarpeste priser

Lav din egen fotokalender for kun 149 kr. pr. stk.

Ved køb af mere end 10 kalendere: 120 kr. pr. stk.

 Legende let at bruge

Design din fotokalender på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj tryk- og papirkvalitet

Trykt på kraftigt fotopapir, så kalenderen kan holde hele året.

Mange farve- og layoutmuligheder.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta fotokalendere

Vores tips og tricks til at lave en bedre fotokalender

Mangler du ideer til, hvordan du kan lave familiens helt egen kalender? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave den bedste fotokalender.

Årets gang i billeder

Kalenderformatet gør det naturligt at lade dine billeder følge årets gang. Det kan gøres på flere måder: Den mest oplagte måde er at lade årstiden afspejle sig i billederne: Vintermånederne vil derfor mest bestå af dine vinterbilleder: Vinterferie, sne, ski, kulde, vintertøj, stearinlys, jul, juletræ, gaver, hygge og indevejr. Sommermånederne derimod af dine sommerbillederne: Sol, strand, vand, sand, sommerhus, sommerferie, is, koldskål, jordbær, blomster og have.

Det kan dog også være en idé at lade årets gang komme til udtryk på andre måder: Det kan f.eks. være at fødselsdage markeres ved at indsætte et billede af det familiemedlem der har fødselsdag i den pågældende måned. Andre højtider er også oplagte at huske på og markere på den måde: barnedåb, bryllup, konfirmation, første skoledag osv.

Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas fotokalendere trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas fotokalendere altid lever op til markedets bedste standarder.

Slidstærk kvalitetskalender med mange muligheder

Pictas fotokalendere er lavet i kvalitetsrigt fotopapir og med en bagside i pap, der gør, at din kalender holder sig flot og stabil hele året. Vores kalenderformat har flere fordele:

  • Du bestemmer selv, hvilken måned dit kalenderår starter, samt hvilken forside og hvilket billedmotiv de enkelte måneder skal have.
  • Du kan vælge helt op til fem kolonner i din kalender. På den måde kan hvert familiemedlem have sin egen kolonne, og I kan danne overblik over jeres forskellige aktiviteter og planer.
  • Med vores software har du mulighed for at indsætte tekster og billeder på enkelte dage, så du altid husker familie og venners fødselsdage, jubilæer, fester mm.
  • Alle Pictas kalendere kan hænges op på væggen, så hele familien kan glædes over den hver eneste dag.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.