Tilmeld

Fotokalender valgt

Inspiration inden for fotokalendere

Design din personlige fotobog på kun 5 minutter. Alle Pictas fotokalendere er lavet til at hænge på væggen og er i A3-format. Du kan vælge at tilhøre flere kolonner til kalenderen, så hvert familiemedlem har egen kolonne. Du kan vælge at tilføje helt op til fem kolonner i din kalender, og du kan vælge at starte dit kalenderår på en valgfri måned. Alle kalendere indeholder i alt 13 fotos. På denne side giver vi dig desuden inspiration, tips og tricks til layout og opsætning af din fotobog.

En personlig kalender er den perfekte måde, at holde styr på familiens aktiviter og planer.

 

Se eksempler på fotokalendere

Med en fotokalender sætter du et personligt og stilfuldt præg på familiens aktiviteter og planer. Vægkalenderen er i A3-format (29,7 x 42 cm) og indeholder – inklusiv forside – i alt 13 billeder. 1 billede for hver side, 1 billede per måned. Der er derfor mulighed for at afspejle årets gang i familien i både billeder og aktiviteter hen over året: Fra vinterferie og sne til sommerferie, strand og sol. På forsiden af kalenderen har du mulighed for at indsætte et stort billede samt tekst

Du bestemmer selv hvilken måned din kalender starter i. Standardindstillingen er sat til 1. januar.

 

Vores bedste tips og tricks til at lave en bedre fotokalender

Mangler du flere ideer til hvordan du kan lave familiens helt egen kalender. Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave den bedste fotokalender.

Årets gang i billeder

Kalenderformatet gør det naturligt at lade dine billeder følge årets gang. Det kan gøres på flere måder: Den mest oplagte måde er at lade årstiden afspejle sig i billederne: Vintermånederne vil derfor mest bestå af dine vinterbilleder: Vinterferie, sne, ski, kulde, vintertøj, stearinlys, jul, juletræ, gaver, hygge og indevejr. Sommermånederne derimod af dine sommerbillederne: Sol, strand, vand, sand, sommerhus, sommerferie, is, koldskål, jordbær, blomster og have.

Det kan dog også være en idé at lade årets gang komme til udtryk på andre måder: Det kan f.eks. være at fødselsdage markeres ved at indsætte et billede af det familiemedlem der har fødselsdag i den pågældende måned. Andre højtider er også oplagte at huske på og markere på den måde: barnedåb, bryllup, konfirmation, første skoledag osv.


Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Produkter i høj kvalitet

Fotokalendere

Alle Pictas kalendere kan tilpasses som du ønsker: Du bestemmer selv hvilken måned din kalender starter i. Du kan desuden også vælge helt op til fem kolonner i din kalender, så alle i familien kan få indsat aktiviteter på en overskuelig måde. Når du laver din kalender, kan du vælge et få et overblik over hvordan den kommer til at se ud inden du gennemfører bestillingen. Så kan du være helt sikker på, at alt er, som du ønsker det skal være inden du bestiller.

Kalenderen er lavet til at hænge på væggen, og alle kalendere, uanset hvor mange kolonner du vælger, indeholder et lille ophæng, så du kan hænge kalenderen op på din væg.

Størrelsen – uanset hvor mange kolonner du vælger – er i A3-format. Der er en forside på kalenderen, og her kan du indsætte tekst og et stort billede. Bagsiden består af tykt papir, hvilket gør at din kalender holder sig flot og stabil hele året igennem.

Produkter

Følg os

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk