Tilmeld

Fri fragt 2018

Picta tilbyder fri og gratis fragt på alle ordrer i 2018. Det betyder, at du lige nu og resten af 2018 kan få fri fragt på din fotobog, din fotokalender, din plakat og meget meget mere.

Alt du skal gøre er, at indtaste følgende rabatkode i løbet af din bestilling:

FRI2018

Sådan gør du:

1. Vælg dit fotobogsprodukt og gå til vores onlineeditor.
2. I onlineeditoren laver du dit fotobogsprodukt, uploader billeder og skriver din tekst. Når du er færdig og klar til at gå til bestilling og betaling klikker du på “Afgiv bestilling”. Har du endnu ingen konto hos os, bliver du bedt om at oprette en her.
3. Herefter godkender du din bestilling og indtaster fakturerings- og forsendelsesadresse.
4. I efterfølgende vindue er der to forskellige felter til indtastning af kode. Indtast rabatkoden i feltet “Rabatkode” og klik på “Indløs”.
5. Nu er fragten (75 kr.) fratrukket din ordre.

Kom i gang med dit projekt her:
Fotobog
Fotokalender
Plakat
Fotohæfte
Krus
Madkasse
Musemåtte

 

 

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.