Tilmeld

 

Vi er Picta

Et dedikeret team af fagfolk og servicemedarbejdere og en gennemtestet teknologi, der kan få dine billeder til at leve.
Billede af Gyldendal, ejer af Picta

Vi trykker dine bedste øjeblikke

Picta er en platform til dig, der gerne vil have mere ud af dine billeder. Hos os er mulighederne utallige – f.eks. kan du lave en fotobog med sommerferiens bedste billeder, en plakat af familien til stuevæggen eller madkasser og invitationskort med dine børns tegninger på. Du kan også sammensætte din egen kogebog med familiens madopskrifter eller lave et krus eller en fotokalender til dine venner.

Uanset om der er tale om fødselsdage, højtider eller andre særlige øjeblikke, leverer Picta din næste personlige gave lige til døren.

Vi har bygget Picta på en gennemtestet teknologi for at sikre, at du altid får det bedste produkt, og vi har valgt de formater, vi mener skaber mest værdi. Men du er velkommen til at skrive til os, hvis der er noget du savner. Vi vil gerne høre fra dig.

Picta er ejet af Gyldendal, Danmarks ældste forlag, og vi bor under samme tag i den bygning, Søren Gyldendal købte i 1787 på Klareboderne 3 i det gamle København.

Du kan læse mere om Gyldendal her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.