Tilmeld

Kom godt i gang

Picta er legende let at bruge
– se vores videoer og lær hvordan.

Splash med teksten "Lav en plakat på 5 min.!"

Bliv inspireret til hvad du kan bruge dine fotos til

Gå på opdagelse i vores inspirationsunivers. Her får du blandt andet ideer til hvordan du kan lave flotte fotobøger med billeder fra årets højtider og mærkedage. Du får også forslag til hvordan du kan bruge dine fotos fra dine ferier og rejser, og af familien og børnene til at lave fotobøger der samler jeres minder på smuk vis. Derudover finder du kreative ideer til hvordan du også kan bruge dine personlige fotos til at skabe stil og personlighed i dit hjem.

 

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.