Tilmeld

Picta kort

Alle Pictas kort er i A5-format og leveres i sæt á 10 stk.

Er du klar til at designe dine kort? Så klik på knappen nedenfor:

Pris: Kun 99 kr. for ét sæt (10 stk.). Efterfølgende sæt: 49 kr.

Format: Foldet A5.

Kvalitet: Høj tryk- og papirkvalitet. Læs mere her.

Derfor skal du vælge et Picta kort

 Danmarks skarpeste priser

Lav dine egne kort for kun 99 kr. pr. sæt (10 stk.).

Efterfølgende sæt: 49 kr.

 Legende let at bruge

Design dine kort på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj tryk- og papirkvalitet

A5-foldekort i kraftig kvalitet.

Mange farve- og layoutmuligheder.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta kort

Få inspiration til dine kort

Kort med egne fotos kan bruges til mange forskellige lejligheder. Du kan altid indsætte dit eget billede forsiden af kortet, og du har derudover også mulighed for at indsætte din egen tekst i kortet. Alle kort leveres i sæt a 10 stk.

Du kan bruge kort som invitationskort til forskellige lejligheder, f.eks. som seje invitationskort til børnefødselsdagen med et billede af fødselaren på forsiden. Det vil være noget alle børnene fra klassen vil huske!

Gør invitationerne til jeres kommende bryllup til noget helt særligt og personligt. Med Picta kan I lave smukke og romantiske invitationer til det kommende bryllup. Vil I skabe ekstra sammenhæng mellem jeres invitationer og festen, kan I også pynte bordet med personlige bordkort til bryllupsfesten. Et personligt bordkort vil jeres gæster huske længe efter festen er slut!

Du kan også bruge kortene som takkekort, f.eks. som takkekort for opmærksomheden til konfirmationen eller jeres barnedåb. Kort er også oplagte som personlige julekort til familie og venner.

Vores bedste tips og tricks til at lave flotte kort

Mangler du ideer til hvordan du kan skabe dit helt særlige fotominde? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave de bedste og flotteste fotokort.

Billede og tekst i dit kort

Da Pictas kort alle er i klassisk A5-format, er det eneste du skal tage stilling til, når du vil lave dit kort, hvilket billede der skal på forsiden og hvilken tekst der skal skrives i kortet. Billedet kommer altid på forsiden, og teksten indsættes altid på tredje side i kortet.

Når du indsætter dit foto på forsiden kan du med Pictas online redigeringsværktøj altid være sikker på, at det du kan se inden for rammen også er det der trykkes på kortet. Det samme gør sig gældende, hvis du benytter et af de tilgængelige temaer til vores kort. Ønsker du at placere dit foto et andet sted i temarammen, kan du altid skifte fokus ved at klikke på ‘beskær’. Du kan også vælge at rotere dit billede, så det f.eks. står på højkant i stedet for vandret. Ved at rotere billede kan du benytte billeder der kræver lidt bredere format end højformatet, som er det format der automatisk vælges, når du går i gang med at lave dit kort.

Når du skal indsætte din tekst i foldekortet vil du se at der er to tekstfelter tilgængelige: Et lille tekstfelt og et større tekstfelt. Det lille tekstfelt er bedst egnet til en kort og rammende overskrift. Det kan f.eks. være: “Invitation til vores bryllup” eller “Kom til børnefødselsdag!”. Nedenunder har du mulighed for at skrive lidt mere tekst. I de nævnte eksempler vil det være her du skriver hvor brylluppet skal holdes, tid og dato for festen og hvornår du senest ønsker svar på invitationen.

Plads til at skrive tekst i hånden

Vi trykker altid kun tekst på side tre i vores kort. Du har derfor altid mulighed for at indsætte en håndskrevet tekst på side to, som altid er blank. En håndskrevet tekst kan være med til at gøre din invitation eller dit takkekort endnu mere personlig. Du kan også helt udelukke at få trykt tekst i dit kort, hvis du selv vil skrive al tekst i hånden. Så skal du blot efterlade tekstfelterne tomme.

Ideer til kort

Skal du lave en invitation, et takkekort, et bordkort eller lignende, så anbefaler vi at gøre det personligt med et kort med dit eget billede. Her er eksempler på højtider, hvor du kan bruge dit foldekort: Barnedåb, bryllup, konfirmation, ferier, jubilæer, fødselsdage, jul, påske, familiefester.

Du kan også gå på opdagelse på vores temasites her.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas kort trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas kort altid lever op til markedets bedste standarder.

Personlige kort i et professionelt look

Pictas kort fås i kraftig semiglansfotopapir med mulighed for at indsætte billeder og tekster efter eget valg. Vores kortformat har flere fordele:

  • Semiglanspapir får farver og kontraster til at stå ekstra skarpt.
  • Glanseffekten giver dine kort et smukt og professionelt udtryk.
  • Den kraftige papirkvalitet sikrer et holdbart produkt, der er modstandsdygtig over for smuds og fingerpletter.
  • Vi trykker kun tekst på kortets forside samt på side tre, så du altid har mulighed for at indsætte en håndskrevet tekst på side to. På den måde kan du gøre dine kort ekstra personlige!

Fotopapir i semiglans

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.