Tilmeld

Picta krus

Vælg om du vil have 1, 2 eller 4 fotos på dit krus.

Har du valgt et format? Så er du klar til at designe dit personlige krus:

Pris: Kun 80 kr. for ét stk. Efterfølgende krus: 40 kr. pr. stk.

Format: Højde: 9,6 cm. Diameter: 8 cm.

Kvalitet: Lavet i ægte porcelæn. Tåler maskinopvask. Læs mere her.

Derfor skal du vælge et Picta krus

 Danmarks skarpeste priser

Lav ét krus for kun 80 kr.

Efterfølgende krus: 40 kr. pr. stk.

 Legende let at bruge

Design dit krus på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj kvalitet

Lavet i ægte porcelæn. Kvalitetstestet i Tyskland.

Mange layoutmuligheder.

Tåler maskinopvask.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta krus

Få inspiration til dit krus og personlige gaver

Et fotokrus er den oplagte gaveidé til én du holder af, eller som du vil sende en venlig tanke og personlig gave. Et krus med et billede af din kæreste eller dine børn pynter og luner på ethvert arbejdsbord. Du kan også lave et krus med et godt citat eller inspirerende ord, som gør morgenkaffen i kruset endnu bedre.

Et fotokrus er en god idé til jeres firma. I kan for eksempel sætte jeres logo på kruset. Eller måske har I lyst til at lave personlige krus til hele personalet, så de alle får deres helt eget unikke arbejdskrus.

Et kaffekrus bliver brugt mange gange i løbet af en dag, og med et personligt krus med dine egne billeder gør det kaffen eller teen i kruset endnu mere velsmagende.

Få yderligere inspiration til krus og personlige gaver her.

Vores bedste tips og tricks til at lave et bedre fotokrus

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe dit helt eget personlige fotokrus? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave det bedste fotokrus.

Kombiner billeder med tekst

Du kan få trykt ét, to eller fire billeder på dit krus. Hvis du vælger at få trykt mere en ét billede på dit krus kan du vælge at lade vælge at lade et af billederne være en tekst der siger noget om de andre billeder på kruset. Det kan f.eks. være et citat, et statement, noget personen på billedet har sagt.

Hvis du derimod vælger kun at få trykt ét billede på dit krus, vil billedet gå hele vejen rundt om kruset. Panoramabilleder vil derfor fremstå flot i dette format.

Vil du se eksempler på hvordan man kan sammensætte citater, ord og billeder på krus, så anbefaler vi at du kigger på udvalget af krus hos Gyldendal Studio. Her finder du masser af inspirerende krus citater, ordsprog og billeder.

Vælg det enkle, lyse og luftige til dit krus 

Da krus er en brugsgenstand, og derfor har en helt anden grundlæggende funktion end fotobøger, så bør det også have indflydelse på dit valg af billeder. Vi foreslår, at du vælger forholdsvis enkle billeder og motiver til dit krus. Det er også vores erfaring af lyse og ‘luftige’ billeder fungerer bedre end mørke og ‘kompakte’ billeder.


Trykområde: Værd at vide om design og tryk på kruset

Når du designer dit krus, skal du være opmærksom på et par grundlæggende ting. For det første vil der på kruset altid være en hvid kant i bund og top, uanset størrelsen på dit foto. Kanten er 10 mm i både top og bund af kruset. Trykmetoden tillader nemlig ikke at fotoet kan gå 100% til kanten. For det andet er det heller ikke muligt at trykke under og rundt omkring selve hanken. Dette område er et “hvidt” område. 3 cm på hver side af hanken vil være et hvidt område, og her er det ikke muligt at strække billederne hen over.

Vi trykker altid motivet inden rammen i vores online redigeringsværktøj. Så det du ser i rammen er også altid det der bliver trykt på vores krus.

Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas krus trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas krus altid lever op til markedets bedste standarder.

Lavet i ægte porcelæn, der tåler maskinopvask

Pictas krus er lavet i ægte porcelæn og er kvalitetstestet i Tyskland. Selve overførslen af dit billede til porcelænet sker ved en særlig varmeteknik, hvor kruset først opvarmes til en høj temperatur, og fotoet presses ned i emaljen. Herefter køles kruset ned, så dit billede fæstnes i porcelænet.

Vores trykmetode har flere fordele:

  • Dit foto gengives bedre end på traditionelle krus, hvor billedet lægger sig som en flade ovenpå porcelænet.
  • Varmebehandlingen gør, at krusene tåler maskinopvask ved alle temperaturer. For at skåne krusene anbefaler vi dog, at man primært vasker dem ved middeltemperaturer, så dit billede står skarpt mange år frem.

Vi tænker på miljøet

Pictas krus bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.