Tilmeld

Picta madkasse

Vælg hvilken fotoramme din madkasse skal have. Du kan altid beslutte dig for, om den skal være rød eller blå senere.

Har du et valgt en fotoramme? Så er du klar til designe din personlige madkasse:

Pris: 99 kr. for ét stk. Efterfølgende madkasser: 49 kr. pr. stk.

Format: 6 cm (H) x 18,5 cm (B) x 12,5 cm (D). Fås i rød eller blå med hvidt låg.

Kvalitet: Uden farlige kemikalier. Solide og lette at vaske. Læs mere her.

Derfor skal du vælge en Picta madkasse

 Danmarks skarpeste priser

Lav en madkasse for kun 99 kr. pr. stk.

Efterfølgende madkasser: 49 kr. pr. stk.

 Legende let at bruge

Design din egen madkasse på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj kvalitet

Lavet i solid plastik.

Uden farlige kemikalier.

Tåler maskinopvask ved alle temperaturer.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta madkasser

Få inspiration til madkasser og personlige gaver

Børnenes skolemad bliver lidt sjovere, når maden er pakket ind på personlig og unik måde. Med Picta kan du uploade jeres egne billeder og få dem trykt direkte på madkassen. Lad børnene selv være med til at vælge hvilket sejt billeder skal på madkassen – eller overrask dem med en personlig madkasse som gave.

Dit barns madkasse vil heller aldrig blive forvekslet blandt de andre børn i skoleklassen. For ingen andre vil have en madkasse der ligner den I har lavet. Med et sjovt eller mindeværdigt foto, vil skolemaden uden tvivl glide lidt lettere ned.

Herunder kan du se eksempler på hvordan I kan designe jeres egen personlige madkasse.

Vores bedste tips og tricks til at lave en personlig madkasse

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe dit barns helt egen personlige madkasse? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave den bedste madkasse med jeres foto på låget.

Ideer til motiver

Der er mange måder hvorpå du kan gøre dit barns madkasse personlig og unik på. Det mest klassiske er at uploade et portræt af barnet eller af hele familien. Det kan f.eks. være et billede som dit barn rigtig godt kan lide af sig selv. Måske fra fastelavn eller Halloween. Eller det kan være et billede af familiens seneste ferie – eller måske endda et fotografi barnet selv har taget.

Men der er også mange andre muligheder for at skabe en personlig madkasse. Det behøver nemlig ikke kun at være fotografier I kommer på madkassens låg. Det kan også være tegninger som dit barn selv har lavet. Af superhelte, prinsesser eller et sejt selvportræt.

Hvis der skal være et skoletema på låget, kan barnet også skrive eget navn eller måske endda hele alfabetet. Eller en historie fra fri fantasi.

Vil I sætte en tegning på madkassens låg, skal I blot tage et billede af hele tegningen, og derefter kan I uploadet billede til Pictas online redigeringsværktøj.


Ideer og inspiration

Vi giver dig hele 6 forskellige skabeloner til din madkasse, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal i gang med dit design: 1 fotoramme med grafik, 2 fotos i ramme med grafik, 1 foto der fylder hele fladen af madkasselåget, grafik med blomstermotiv, grafik med prinsessemotiv, collage med plads til 3 fotos. Alle skabeloner kan vælges til både rød og blå madkasse.

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas madkasser trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas madkasser altid lever op til markedets bedste standarder.

Solide madkasser uden farlige kemikalier

Pictas madkasser er lavet i tykt plastik, så de tåler at blive taget op og ned i skoletasken mange gange. Madkassen måler 6 cm i højden og 18,5 x 12,5 cm i bredden. Selve kassen fås i rød eller blå, og du vælger farven på kassen under din bestilling. Låget er altid hvidt. På selve låget er der en 6 mm hvid kant, og der bliver ikke trykt på dette stykke af låget.

Madkassen tåler maskinvask ved alle temperaturer. Den er desuden fremstillet af ufarlig plastik, og det betyder at den selvfølgelig er fri for alt der hedder phthalater.

Vi tænker på miljøet

Pictas tryksager bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.