Tilmeld

Picta musemåtte

Alle Pictas musemåtter fås med foto efter eget valg.

Er du klar til at designe din musemåtte? Så klik på knappen nedenfor:

Pris: Kun 89 kr. for ét stk.

Format: Måler 19x24 cm.

Kvalitet: Foto printes direkte på musemåttens stof. Med skridsikker gummibund. Læs mere her.

Derfor skal du vælge en Picta musemåtte

 Danmarks skarpeste priser

Lav en musemåtte for kun 89 kr. for ét stk.

Ved køb af 2 stk: 125 kr.

 Legende let at bruge

Design din musemåtte på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj kvalitet

Overflade i stof med mat look.

Skridsikkert gummiunderlag.

Passer til alle typer muse.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Få inspiration til musemåtter og personlige gaver

En musemåtte med et personligt motiv kan gøre dit arbejdsområde lidt sjovere, hvad enten det er til hjemmekontoret eller til din arbejdsplads. Det kan også være, at du vil gøre din gamerplads lidt mere personligt.

Herunder finder du eksempler på motiver og inspiration til at lave din helt egen musemåtte.

Vores tips og tricks til at lave din egen personlige musemåtte

Mangler du flere ideer til hvordan du kan skabe din personlige musemåtte? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave den bedste musemåtte med Picta.

Oplagt til firmalogo

Musemåtter ligger på de fleste skriveborde hos danske virksomheder. Med dit logo på jeres musemåtter kan I skabe et ensartet udtryk der går igen på alle medarbejdernes arbejdspladser.

Oplagt til gameren

Alle der spiller computer på PC har en musemåtte. Med Pictas musemåtter kan du forvandle et standard gamerudstyr til noget sjovere og mere personligt. Du kan f.eks. få trykt dit gamertag på musemåtten eller titlen på den kanal, hvor du streamer dine spil på.

Tryk på stof

Overfladen på vores musemåtter består af stof, og dit billede printes direkte på stoffet. Da stof i sig selv har en naturlig struktur, skal du være opmærksom på, at der kan forsvinde detaljer i printet, som man ellers kan se i tryk på papir. Vi foreslår, at du vælger et motiv der ikke indeholder for mange små detaljer, og samtidig også er forholdsvis enkelt i sit udtryk. Det giver det bedste resultat.

Ideer og inspiration

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas musemåtter trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas musemåtter altid lever op til markedets bedste standarder.

Personlige musemåtter i stof og skridtsikkert gummi

Pictas musemåtter måler 19 x 24 cm. Forsiden består af stof i mat look, hvor motivet printes direkte på. Hos os kan du få trykt lige det billede på musemåtten, du ønsker, så det er bare med at slippe fantasien løs! Hvis du har en optisk mus, anbefaler vi dog, at du ikke vælger et billede med for mange røde nuancer, da det kan have indflydelse på musens registrering af dine bevægelser. Når det er sagt, kan du bruge hvilken som helst mus til vores måtter.

Vores musemåtters underlag er lavet i 2 mm tykt gummi, som sikrer, at den ikke skrider rundt på bordoverfladen. Bunden kan nemt rengøres med en fugtig klud, hvis den skulle blive beskidt.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotoprodukter bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.

Summary
product image
Author Rating
1star1star1star1stargray
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Picta
Product Name
Musemåtte
Price
DKK 89
Product Availability
Available in Stock