Tilmeld

Picta plakat

Vælg hvilket format din plakat skal have. Vi tilbyder mange forskellige størrelser – fra A2 og helt op til 140x200 cm.

Har du et valgt et format? Så er du klar til designe din personlige plakat:

Pris:

A2 – 140 kr.
A1 – 180 kr.

50x70 cm – 155 kr.
70x100 cm – 210 kr.

100x140 cm – 320 kr.
140x200 cm – 470 kr.

Derfor skal du vælge en Picta plakat

 Danmarks skarpeste priser

Lav din egen plakat fra kun 140 kr. pr. stk.

Se en samlet prisoversigt her.

 Legende let at bruge

Design din plakat på kun 5 minutter!

Kom i gang uden download af software.

 Hurtig levering og dansk support

Vi sender inden for maks. 6 hverdage.

Vores kundeservice er lokaliseret i Danmark.

 Høj tryk- og papirkvalitet

Trykt på 170g silkpapir.

Mange farve- og layoutmuligheder.

Læs mere her.

 Produceret i Danmark

Picta er ejet af Danmarks største og ældste forlag Gyldendal.

Alle Pictas produkter trykkes hos Lasertryk, Danmarks største digitale trykkeri.

Læs mere her.

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen.

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Eksempler på Picta plakater

Få inspiration til dit fotohæfte og personlige gaver

Lav din egen kunst til væggen

En plakat lavet med dine egne billeder giver dit hjem karakter og personlighed. Den bedste kunst er med billeder, du selv har lavet. Det kan være fotografier af dem, du elsker, det du synes er sjovt, eller det du holder mest af. Uanset motivet bliver din plakat til en personlig ting, som vækker minder om gode begivenheder, oplevelser, steder eller personer, der betyder noget for dig.

Personlige gaver direkte til døren

Mangler du en personlige gave i anledningen af en rund fødselsdag, et bryllup eller lignende, så er en plakat fra Picta det oplagte valg. Hos os har du mulighed for at sammensætte præcis den plakat, du ønsker, så den med garanti vil begejstre modtageren. Lav f.eks. en plakat med dine børns tegninger og giv den i gave til bedsteforældrene. En sådan gave kan de ikke blive andet end glad for!

Savner du flere gaveideer? Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers her.

Vores bedste tips til at lave en flot plakat med dine egne billeder

Mangler du ideer til hvordan du kan skabe flotte plakater med dine egne billeder? Her kommer vores bedste tips og tricks til at lave smukke og personlige plakater med Picta.

Overvej hvor din plakat skal hænge 

Over sofaen i stuen? I børneværelset? I køkkenet? I sommerhuset? I soveværelset? Inden du går i gang med at lave en plakat, kan det være en fordel, at du overvejer hvor i dit hjem din plakat skal placeres. Jo mere du ved jo lettere er det at vælge størrelsen på din plakat, så du ikke kommer til at lave en plakat der fylder for meget i forhold til den plads du havde udtænkt til dit kunstværk – eller omvendt: At plakaten bliver lavet for lille og derved kommer til at “forsvinde” på en stor væg.

Overvej hvor stor din plakat skal være 

Størrelsen på din plakat bør også have indflydelse på dit motiv. Ikke alle billeder egner sig til at bliver blæst op i de helt store formater. Generelt kan man sige: Jo større din plakat er jo større krav er der til billedet i forhold til motivet og til filstørrelsen.


Lad børnene tegne på væggen

Lad børnene være med til at udsmykke børneværelset. Mange børn elsker at tegne. Men det er nok de færreste forældre der kan lide, at børnene tegner direkte på væggene derhjemme. Med en plakat kan du lade børnene tegne løs og derigennem lade deres fantasi og kreative ideer være en del af vægudsmykningen på deres eget værelse. Børn tegner som regel det de drømmer om og det de ønsker sig, og de vil synes det er det sejeste, hvis deres egen kunst får lov til at pryde de fornemme vægge på børneværelset. Tag et billede af børnenes tegninger og upload billedet til Picta. Sværere er det ikke.


Motiv og komposition

Fordi plakater er i en helt anden størrelse og format end billeder i en bog, kan det betale sig at tænke over motiv og komposition, så din personlige vægudsmykning fremstår så skarp som muligt.

Der er uanede muligheder for at skabe spændende og personlige motiver til dine vægge. Det er kun fantasien der sætter grænser for dine muligheder: Du kan f.eks. lave et klassisk portrætfoto med et billede af familien, det kan også være du har taget det smukkeste landskabsbillede, eller et strandbillede til sommerhuset? Eller hvad med en collage på en plakat med dine bedste instagram-shots?

Men man kan også lege meget mere med formen og motivet: Et abstrakt foto, hvor der er mere fokus på former og farver end genkendelighed kan være virkelig godt plakatmateriale.

Vi giver dig yderligere ideer og inspiration i vores eksempel- og temasektion. Vi opdaterer løbende med nye og kreative ideer til dig. Gå på opdagelse og se eksempler her.


Billedets betydning

Et billede siger mere end 1000 ord – et begreb vi har hørt mange gange før, men som bestemt ikke er blevet mindre sandt med tiden.

Billeder har nemlig en helt anden effekt end skrift- og talesproget. Billedet gør det usynlige synligt. De gør det muligt for os som mennesker at italesætte vores tanker, drømme og minder på et helt andet niveau.

Billederne vækker vores minder til live og giver os mulighed for at opleve på ny. De indfanger en følelse, som ikke kan beskrives.

Fotoprodukter i høj kvalitet

Picta er ejet af Gyldendal

Bag Picta står Gyldendal, Danmarks største og ældste forlag. Siden 1770 har vi arbejdet på at berige danskere med kundskaber, kunst, kultur og underholdende læseoplevelser, og vi udgiver årligt over 400 nye titler i alle tænkelige formater til børn, unge og voksne.

Vores mangeårige erfaring og ekspertise gør, at du altid kan forvente at få leveret et produkt lavet med omhu og i høj dansk kvalitet, når du bestiller hos Picta.

Førsteklasses leverandør af fototryk

Pictas plakater trykkes i højeste kvalitet hos Lasertryk, der er Danmarks største digitale trykkeri. Lasertryk har mange års erfaring med produktion af fotoprodukter, og de står som garant for, at Pictas plakater altid lever op til markedets bedste standarder.

Plakater i professionelt look

Pictas plakater trykkes på 170g silkpapir. Vores papirkvalitet har flere fordele:

  • Silkpapir får farver og kontraster til at stå ekstra skarpt.
  • Glanseffekten giver dine billeder et smukt og professionelt udtryk.
  • Den kraftige papirkvalitet sikrer et holdbart produkt, der er modstandsdygtig over for smuds og fingerpletter. Vi mener nemlig ikke, det er nok, at dit fotominde ser lækkert ud – det skal også kunne holde i lang tid!

Silk fotopapir

Vi tænker på miljøet

Pictas fotopapir bærer Svanemærket, der er et af Danmarks officielle miljømærker. Når du vælger et produkt med Svanemærket, er du med til at mindske miljøbelastningen, og dermed skabe en renere fremtid for os alle.

For at modtage Svanemærket skal man som trykkeri bl.a. opfylde følgende betingelser:

  • Bruge miljørigtigt papir
  • Bruge vegetabilske trykfarver
  • Minimere affald, herunder papir
  • Bruge vedvarende energi
  • Vise hensyn til det kemiske arbejdsmiljø

Du kan læse mere om Svanemærket her.

Produkter

Følg os

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk

Nyhedsbrev

Support

Kontakt os på Tlf 69 147 722 eller info@picta.dk