Tilmeld

Velkommen til Pictas inspirationsunivers

På denne side giver vi dig ideer og inspiration til hvordan du kan få det meste ud af dine billeder med Picta. Ud over at give en flot præsentation af de forskellige fotoprodukter Picta tilbyder, får du også her kreative ideer til hvordan du kan bruge dine foto og billeder. Det gælder både som indretning i hjemmet og i forhold til smukke og kreative opsætninger af dine billeder med vores online fotoredigeringsværktøj. Du får også vores bedste gaveideer og gaveforslag, og så får du et komplet overblik over højtider og særlige lejligheder som kan være værd at gemme som fotominder.

Dit første du møder i vores inspirationsunivers er et produktgalleri. Produktgalleriet giver dig en overskueligt præsentation af de mest populære produkttyper hos Picta. Det er derfor et godt sted at starte, hvis du vil have et hurtigt overblik over vores forskellige fototilbud:

Herefter dykker vi ned i vores overblik over højtider og mærkedage. Jul, konfirmation, barnedåb og bryllup er vigtige og betydningsfulde tidspunkter i vores liv. Tidspunkter som vi gerne vil markere, huske og mindes med glæde. Vi giver dig inspiration til hvordan du kan bruge Picta på disse tidspunkter: Lige fra forberedelserne til den store dag til når festen er slut og du ønsker at sende en tak til alle jeres gæster.

Gå til Højtidssektionen her.

Temasektionen, den sidste sektion på siden, går tæt på dagligdagen, og her viser vi, med enkle og overskuelige temaer, hvordan du kan bruge dine billeder og fotos til at mindes de smukke små og store øjeblikke i livet. Det gælder årstidernes gang, familielivet, vores rejser, naturoplevelser, vores børn og bolig og indretning.

Gå til temasektionen her.

Rigtig god fornøjelse!

Produktgalleri

Se hvad dine billeder kan.

  • Alle
  • Fotoplakat
  • Fotobog
  • Fotokalender
  • Foldekort

Højtider og mærkedage

Klik på de enkelte elementer i sektionen herunder og få inspiration til layout og design af dit fotominde.

Konfirmation

Barnedåb

Bryllup

Jul

Mors dag

Fars dag

Første skoledag

Fødselsdag

Valentinsdag

Påske

Temaer

Gå på opdagelse i vores mange forskellige temaer. Hvad enten du skal bruge ideer til en gave eller vil have inspiration til, hvordan du kan kreere de bedste og smukkeste fotoprodukter, så er det her du skal starte.

TEMA

Ferieturen til Bali

Familie

Ferie og rejser

Natur og landskaber

Bolig og indretning

Børn

Mad og kogebøger

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.