Tilmeld

Barnedåb og navngivningsfest

Med Picta kan du lave smukke invitationer, bordkort, takkekort og gæstebøger til jeres barnedåb. Du kan også samle de bedste fotografier fra dagen i en fotobog eller lave din egen barnets bog med billeder fra jeres babys første måneder.

Få inspiration til din kommende barnedåb eller navngivningsfest

Tillykke med den lille ny! Dét skal fejres…

Hos Picta vil vi gerne hjælpe dig med at gøre din babys barnedåb eller navngivningsfest til en helt særlig dag. Her på sitet bringer vi derfor en række forslag til, hvordan du med få klik kan sætte dit personlige præg på alt fra invitationer, bordkort og takkekort til gæstebøger og udsmykning af festlokalet.

Er du inviteret til en dåbsfest og mangler en god gaveidé, kan vi også hjælpe med det. Se f.eks. vores tips og tricks til, hvordan du laver en personlig fotobog eller barnets bog nederst på sitet. En sådan gave vil med sikkerhed vække smil hos de nybagte forældre!

Dåbsinvitationer

Enhver barnedåb eller navngivningsfest fortjener en smuk og stemningsfyldt invitation, og det er netop, hvad Pictas software giver dig mulighed for at lave. Så nemt er det:

 • Klik på invitationslinket nedenfor og vælg korttype.
 • Find et billede i dit personlige fotoalbum, som skal pryde kortets forside, f.eks. af dåbsbarnet.
 • Skriv en lille tekst med informationer om tid og sted for begivenheden, f.eks.:

Kære ___________________

Da vores lille guldklump skal døbes, vil vi gerne invitere jer til barnedåb søndag d. 20. maj i Fredens Kirke.Efter dåben vil der være brunch hjemme hos os på Langelandsvej 27.

Vi glæder os til at se jer!

Kærlig hilsen

_______________________

 • Når du er færdig med at designe invitationen, mangler du blot at klikke på “Bestil”. Alle Pictas foldekort er i A5-format og leveres i sæt af 10 stk. til din bopæl inden for få dage.

Lav unikke bordkort til jeres dåbsfest

Med Picta kan du nemt og hurtigt designe unikke bordkort, der giver borddækningen til din babys barnedåb eller navngivningsfest et personligt pift. Du bestemmer selv både billede, farve og grafik, så layoutet stemmer overens med jeres families traditioner og kultur.

Her får du vores bedste tips og tricks:

 • Start med at vælge et billede, som skal være på kortets forside. Husk at sørge for, at der er plads til at skrive gæsternes navne på dem efterfølgende.
 • Når du er færdig med at designe kortets forside, kan du overveje, om der også skal stå noget inden i det. F.eks. kan du indsætte en velkomstsang og/eller en oversigt over dagens menu, så jeres gæster ved, hvad de har af godter i vente.
 • Til sidst mangler du kun at klikke ”Bestil”, og kortene lander i din postkasse i løbet af få dage.

Giv en plakat til de nybagte forældre

Glæd forældrene til den lille ny med en personlig plakat fra Picta. Vælg f.eks. et billede af dåbsbarnet og tilpas størrelsen, så den passer ind i netop deres hjem. Plakatstørrelserne går fra A2 og helt op til 140x200 cm.

En plakat af dåbsbarnet er også ideel til at give udsmykningen af lokalerne til jeres dåbs- eller navngivningsfest et personligt pift. Indsæt evt. en tekst eller et citat på billedet, så det indkapsler jeres families traditioner og kultur.

Takkekort

Rund jeres barnedåb eller navngivningsfest af med at sende et personligt takkekort til jeres gæster. Er du i tvivl om, hvad du skal skrive? Så lad dig inspirere af disse to eksempler:

1. Kære _________________

Hjertelig tak for, at I var med til at gøre Svends barnedåb til en helt særlig dag. Vi havde en dejlig fest og sætter utrolig stor pris på alle de gaver, blomster og sange, som I havde med.

De bedste hilsner

[indsæt navne]

2. Kære _________________

Mange tak for opmærksomheden ved min barnedåb d. 20. maj. Jeg havde en dejlig dag og fik en masse gode gaver, som jeg helt sikkert bliver glad for, når jeg bliver stor.

Kærlige hilsner

[indsæt barnets navn]

Saml de bedste minder i en barnets bog

Er du på udkig efter en barnets bog? Så er du kommet til det rette sted. Med Pictas fotobogssoftware kan du nemlig designe din egen barnets bog, så den bliver helt unik.

Hvis du har svært ved at komme i gang, får du her vores bedste tips og tricks:

 • Start med at vælge de billeder, som skal være i bogen og overvej hvilket format, den skal have.
 • Indsæt sjove anekdoter om fødslen eller andre typer af historier om de særlige øjeblikke, du har haft med dit barn.
 • Eksperimentér med Pictas fotobogssoftwares mange skabeloner, fonte og farver, så din barnets bog bliver helt personlig.
 • Når du er færdige med at designe din barnets bog, mangler du bare at klikke bestil. Vi sender den til dig i løbet af få dage!

Savner du inspiration til en personlig gave til familien, venner eller bekendte? Klik på en af vores kategorier nedenfor og se de mange muligheder, der er med Picta.

Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.