Tilmeld

Efterårsferie

 Striktrøjerne er fundet frem fra gemmerne, og efterårsferien er over os. Picta hjælper dig til at mindes de mange gode stunder på miniferien, strandluksus under varmere himmelstrøg og de mange gåture i smukke farver.

Fang efterårsferiens oplevelser i flotte fotos

Med Picta kan du skræddersy dine egne fotoprodukter med smukke efterårsfarver og i de størrelser og formater, der passer dig. Mulighederne er mange med f.eks. en flot fotobog eller plakat med billeder af de gyldne oplevelser og efterårsøjeblikke. På den måde kan du varme dig på den søde efterårspause lidt længere!

En verden af fotos samlet i en bog

En fotobog er det oplagte valg, hvis du ønsker at give hele familien en gave, som kan puste liv i alle de fantastiske minder fra efterårsferien. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet en miniguide til, hvordan du kommer i gang:

• Dyk ned i dit fotogalleri og find gode snapshots af den tid, I har haft sammen på turen til varmere himmelstrøg, på storbyferien eller ved pejsen i sommerhuset.
• Fortæl historien bag billederne med et par ord, f.eks. om alle de ting, I oplevede i badelandet eller på de mange strandture.
• Med billeder og tekst klar mangler du nu kun at designe bogen præcist, som du vil have den. Med Pictas fotobogsværktøj kan du skabe de perfekte rammer for dine minder. Vælg selv farve, skrifttype og grafik, så du kan give bogen det udtryk, der passer bedst til netop dine oplevelser i efteråret.
• Klik på ”Bestil”, og bogen vil blive sendt til din bopæl i løbet af få dage!

En efterårsbog fyldt med hjemlig hygge og søde stunder

Varme sokker, en lun plaid og lækre romtoddies er fast interiør i de kolde tider. De små detaljer ved efterårshverdagen er ofte nogle af de søde stunder, vi husker bedst. For at hjælpe dig med at mindes de gyldne øjeblikke kommer der her en miniguide til din helt egen sæsonbog:

• Efteråret har måske budt på en masse bedårende billeder af familien, hyggelige kaffestunder med veninderne og gåture ved skov og strand. Udvælg dine favoritter blandt de mange minder i dit galleri.
• Kun du ved, hvilke historier der gemmer sig bag billederne. Dem har du mulighed for at fortælle under hvert billede.
• Efteråret er sæsonen for flotte farver. Med Pictas fotobogsværktøj kan du nu kun skabe det udtryk, som du synes, bogen skal have. Vælg selv den nuance, font og grafik, der passer bedst til netop dine efterårsstunder.
• Klik på ”Bestil”, og bogen vil blive sendt til din bopæl i løbet af få dage!

Efterårsplakat på dine vægge!

Få minderne fra efterårsferien til at leve længere igennem en plakat med de smukke natur- og bybilleder, du har taget på jeres rejse eller gåture. Vælg f.eks. et billede af udsigten fra strandbaren eller et familieportræt fra den dejlige udflugt i skoven. Beskriv de fine samtaler eller oplevelser, I havde, i teksten under billedet. Hos Picta kan du selv vælge, hvilken størrelse plakaten skal have – fra A2 og helt op til 140x200 cm – så den passer perfekt til dit hjem og din indretning!