Tilmeld

Jul

Der findes bløde pakker, hårde pakker, og så findes der julegaver, der ikke kan sættes værdi på. Med fotogaver er minderne kun et glimt væk. Forevig julestemningen og få idéer til hjertevarme julegaver til gavn for hele familien. 

Personlige julegaver til dine nære og kære – sådan gør du!

Lad juleglæden vare længere med en stemningsfyldt fotobog

Julen er hjerternes fest. Her samles vi med venner og familie og skaber minder til resten af året. Med en fotobog kan minderne fra den søde juletid vare ved resten af året. For at hjælpe dig lidt på vej giver vi her nogle tip til, hvordan du kommer i gang:

• Udvælg de bedste glimt fra julemånedens store fotogalleri.
• Fortæl de små detaljer og anekdoter der gemmer sig bag, f.eks. om da julemanden kom på besøg, eller da julegaverne blev pakket ud.
• Når du har alt billed- og tekstmaterialet på plads, mangler du bare at designe fotobogen. Med Pictas fotobogssoftware har du mange muligheder både hvad angår farve, font og grafik, så du kan give bogen de julefarver, der passer bedst på netop dine juleminder.
• Klik på ”Bestil”, og bogen vil blive sendt til din bopæl i løbet af få dage!

Et julekrus fra Picta får glöggen til at smage bedre

Med Pictas fotokrus kan du sætte rammerne for din julefrokost eller julestue. Du bestemmer selv, om der skal være 1, 2 eller 4 billeder på dit krus, eller om der skal stå et citat, der passer til den søde julestemning.
Det er de små detaljer rundt om julebordet, der gør hele forskellen. Du vælger selv motivet eller motiverne på kruset, som også fungerer perfekt som julegaveidé eller til din egen samling i køkkenet. Med et fint billede fra juleaften eller julefrokosten kan det skabe glæde til hverdag – ja, faktisk hver eneste gang du ta’r en tår af sin kaffe eller te!
Alle Pictas krus er i ægte porcelæn og kvalitetstestet i Tyskland.

Fotoplakaten, der sikrer julefreden

“Et billede siger mere end 1000 ord” er en sætning, de fleste af os har hørt mange gange, men det gør den bestemt ikke mindre sand. Hvis du er på jagt efter en god julegave til kvinden, der har alt, foreslår vi derfor, at du laver en plakat til hende med et billede af enten hendes børn og børnebørn eller hele familien.
Stuer er forskellige, og vægpladsen ligeså. Du bestemmer selv, om plakaten skal være i et A2-format eller helt op til 140x200 cm. På den måde har du mulighed for at designe et produkt, der passer perfekt ind i hjemmet eller på kontoret.
Måske har du fanget det perfekte juleminde til hele familien… Husk også at bestille et par ekstra eksemplarer til dem, du har kær, så I kan dele juleglæden.

Send en personlig julehilsen til den, du har kær

Juletid er hilsnernes tid; der, hvor vi får tak til hinanden for året, der gik, og delt minder og gode tanker. Du har mulighed for at give de mange julekort et personligt udtryk hos Picta, så det passer godt til modtageren. Alle vores kort er i klassisk A5-format, så det eneste du skal tage stilling til forsidebilledet og den hilsen, du vil skrive til den heldige modtager.
Måske har du et billede liggende i gemmerne af jer to, der gør dig varm om hjertet, eller også kan du tage et til lejligheden. Juleglæden kan være mange ting; æbleskiver hos mormor, julestue hos en sød nabo eller weekendturen til julemarked. De fleste af os glemmer alt for ofte at fortælle vores familie og bekendte, hvor meget vi værdsætter dem, så du kender med garanti en, der vil blive glad for en personlig julehilsen!

Gør 2019 til et stilfuldt år med en fotokalender

Når vi snart springer ind i et nyt år, er det tid til at vende et blad. Det er altid vigtigt at få en god start på kalenderåret, og med en personlig fotokalender kan du selv sætte stemningen for det nye år. Med Pictas fotokalender har du mulighed for at designe den fra den måned, der passer dig. Det kan være en studiekalender fra starten af forårssemestret, eller den kan løbe fra 1. januar og frem. Med mange valgmuligheder i forhold til form og indhold er den både hurtig og let at lave.

Sådan gør du:
• Upload 13 billeder til Pictas kalendersoftware. Du skal bruge ét til hver af årets 12 måneder og ét til forsiden.
• Vælg ud fra hvilke måneder, de forskellige billeder skal være, og beslut dig for hvilken farve kalendersiderne skal have.
• Hvis du gerne vil, at familiens fødselsdage eller andre højtider står i kalenderen, kan du dobbeltklikke på en dato og indtaste en note herom. Du har også mulighed for at indsætte et billede sammen teksten.
• Når du er færdig med at designe din kalender, mangler du kun at klikke “Bestil!” Vi sender fotokalenderen til dig i løbet af få dage, lige i tide til at komme under juletræet.

Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.