Tilmeld

Mors dag

Mors dag ligger altid den anden søndag i maj. På denne dag har vi tradition for at ære vores mødre og familie. Her på siden giver vi dig inspiration og ideer til, hvordan du kan lave en smuk fotogave til din mor, som vil holde og huskes længere end en buket blomster.

Inspiration til de bedste Mors dags-gaver

 

Forkæl din mor på Mors dag med en personlig gave fra Picta. Lav f.eks. en flot fotobog eller plakat med billeder af dig og dine søskende. På den måde kan hun glæde sig over sine søde børn hver eneste dag!

Hvis din mor elsker kaffe eller te, kan du også designe et personligt krus til hende med et billede eller citat, du synes passer godt på hende. Se de mange muligheder i galleriet nedenfor.

 

Glæd din mor med en stemningsfyldt fotobog

En fotobog er det oplagte valg, hvis du ønsker at give din mor en gave, som kan puste liv i alle de fantastiske minder, I har sammen. For at hjælpe dig lidt på vej, har vi lavet en miniguide til, hvordan du kommer i gang:

 

  • Start med at finde en række billeder frem fra nogle af de gode stunder, I har haft sammen gennem årene.
  • Skriv et par små bemærkninger og anekdoter til billederne, f.eks. om alle de ting, du er taknemmelig for eller sætter pris på ved din mor. 
  • Når du har alt billed- og tekstmaterialet på plads, mangler du bare at designe fotobogen. Med Pictas fotobogssoftware har du mange muligheder både hvad angår farve, font og grafik, så du kan give bogen det udtryk, der passer bedst på netop din mor.
  • Klik på ”Bestil”, og bogen vil blive sendt til din bopæl i løbet af få dage!

Fotokrus – 80 kr. stk.

Et personligt krus fra Picta varmer på Mors dag

Fortæl din mor hvor dejlig hun er med fotokrus fra Picta. Du bestemmer selv, om der skal være 1, 2 eller 4 billeder på dit krus, eller om der skal stå et citat, der passer på din mor.

Uanset hvilken model, du vælger, er et fotokrus den oplagte gave, hvis du gerne vil give din mor en gave, som skaber glæde i hendes hverdag – ja, faktisk hver eneste gang hun ta’r en tår af sin kaffe eller te!

Alle Pictas krus er i ægte porcelæn og kvalitetstestet i Tyskland.

 

Plakat – fra 140 kr. Flere størrelser

Giv din mor en plakat med et billede af familien

“Et billede siger mere end 1000 ord” er en sætning, de fleste af os har hørt mange gange, men det gør den bestemt ikke mindre sand. Hvis du er på jagt efter en god Mors dagsgave, foreslår vi derfor, at du laver en plakat til hende med et billede af enten hendes børn og børnebørn eller hele familien.

Hos Picta bestemmer du selv, om plakaten skal være i et A2-format eller helt op til 140x200 cm. På den måde har du mulighed for at designe et produkt, der passer perfekt ind i din mors hjem.

… Husk også at bestille et par ekstra eksemplarer til familien. Det vil med garanti vække smil og glæde hele vejen rundt!

Sig tak til din mor med et personligt kort

Sig tak til din mor for alle hendes heltegerninger gennem årene med et personligt kort fra Picta. Alle vores kort er i klassisk A5-format, så det eneste du skal tage stilling til er hvilket billede, der skal pryde dets forside samt hvilken tekst, der skal stå indeni.

Vores bedste råd er, at du vælger et fotografi fra en af jeres bedste stunder sammen og skriver et par linjer om, hvad du sætter pris på ved din mor. Sig f.eks. tak for alle de gange, hun har bagt kage til din fødselsdag, vasket dit tøj og hentet dig i skolen – eller for alle de gode værdier, hun har givet dig med i bagagen. De fleste af os glemmer alt for ofte at fortælle vores forældre, hvor meget vi holder af dem, så din mor vil med sikkerhed blive glad for et personligt kort med et par rosende ord!

Giv din mor en minderig fotokalender

Hvis din mor er én af dem, som elsker at organisere og planlægge, er en fotokalender den oplagte gave til Mors dag. Du bestemmer selv hvilken måned din kalender starter (f.eks. fra 13. maj 2018 til 13. maj 2019), og den er både hurtig og let at lave.

 

Sådan gør du:

  • Upload 13 billeder til Pictas kalendersoftware. Du skal bruge ét til hver af årets 12 måneder og ét til forsiden.
  • Vælg ud fra hvilke måneder, de forskellige billeder skal være, og beslut dig for hvilken farve kalendersiderne skal have.
  • Hvis du gerne vil, at familiens fødselsdage eller andre højtider står i kalenderen, kan du dobbeltklikke på en dato og indtaste en note herom. Du har også mulighed for at indsætte et billede sammen teksten.
  • Når du er færdig med at designe din kalender, mangler du kun at klikke “Bestil!” Vi sender fotokalenderen til dig i løbet af få dage.

 

Savner du mere inspiration til en personlig gave til familien, venner eller bekendte? Klik på en af vores kategorier nedenfor og se de mange muligheder, der er med Picta:

Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.