Tilmeld

Valentinsdag

Valentinsdag har efterhånden slået sig fast i Danmark som en smuk tradition, hvor man fejrer kærligheden. Hos Picta kan du lave en romantisk valentinsgave til både ham og hende, der med garanti vil varme din partner om hjertet. Saml f.eks. dig og din kærestes særlige øjeblikke i en fotobog eller giv et krus med et billede af jer sammen. Få flere ideer til, hvordan du kan overraske din kæreste med en fotogave fyldt med gode kærlighedsminder her på sitet.

Sådan skaber du en romantisk valentinsgave

Ønsker du at give en uforglemmelig valentinsgave til ham eller hende? Og vil du overraske med mere end bare den klassiske æske chokolade? Hos Picta har vi en masse gode ideer til en valentinsgave, der både er romantisk og mindeværdig. Sæt billeder og tekst på dine følelser med f.eks. en fotobog eller fotokalender. Det er en simpel og ligetil måde at forevige nogle af jeres særlige øjeblikke.

Forevig jeres kærlighedsminder i en fotobog

Skab en unik fotobog med dig og din kærestes minder, oplevelser og intime øjeblikke. Du kan også kombinere dine billeder med tekster, der beskriver din kærlighed til din kæreste. Kast dig eventuelt ud i et digt – hvis du tør – eller brug nogle sjove citater, gamle sms’er, anekdoter eller noget helt andet, der fortæller om jer og situationen billedet blev taget i.

Sådan gør du:

 • Gå i gemmekassen og find billeder af dig og din partners romantiske, søde, sjove, mærkelige og overraskende øjeblikke sammen. Husk at alt lige fra rejsen til Bali til hygge i sofaen tæller.
 • Hvis du har nogle gamle kort liggende, som I har givet hinanden i forbindelse med årsdage, fødselsdage, jul, bryllup eller lign., kan du også scanne dem og tilføje dem sammen med billederne.
 • Nu til teksten. At tilføje tekst er endnu en måde at gøre fotobogen personlig på. Skriv f.eks. en sjov anekdote eller et sødt citat, der knytter sig til billedet. Har du en forfatter gemt i dig, kan du også skrive et lille digt om din “special someone”.
 • Klar – parat – start! Du er nu klar til at påbegynde dit projekt. Tilføj billed- og tekstmaterialet i den rækkefølge, du ønsker. Pictas brugervenlige program gør det nemt og overskueligt at sammensætte bogen præcis, som du ønsker.
 • Nu mangler du bare at designe din fotobog. Pictas designværktøj giver dig en masse muligheder hvad angår farve, font og grafik til bogen.
 • Din valentinsgave er nu færdig og klar til bestilling. Klik på ”Bestil” og modtag fotobogen inden for få dage.

Sæt smil på hverdagen med et personligt krus

Giv din partner en ekstra dejlig start på valentinsdag med et personligt krus. Udover at være en sød og betænksom gave, kan kruset også fungerer som en humoristiske tilføjelse til din egentlige valentinsgave. Vælg f.eks. et sjovt billede eller et godt citat, som du ved vil få din partner til at trække på smilebåndet.

Så simpelt er det:

 • Start med at finde de billeder frem, der skal pryde dit krus. Hos Picta bestemmer du helt selv, om der skal være 1, 2 eller 4 fotos på kruset.
 • Upload dine billeder til Pictas fotosoftware og placer dem, hvor du gerne vil have dem.
 • Hvis du gerne vil have, at der skal stå en romantisk tekst eller et citat om kærlighed på kruset, kan du skrive teksten i f.eks. Word eller Powerpoint, gemme den som billedfil og uploade den sammen med dine andre billeder.
 • Du er nu klar til at bestille!

Alle Pictas krus er i ægte porcelæn og kvalitetstestet i Tyskland.

Giv din kæreste en minderig fotokalender

Hvis din kæreste er én af dem, der elsker at organisere og planlægge, er en fotokalender den oplagte gave til Valentinsdag.

Så nemt er det:

 • Upload 13 billeder til Pictas kalendersoftware. Du skal bruge ét til hver af årets 12 måneder og ét til forsiden.
 • Vælg hvilken måned din kalender skal begynde, f.eks. på Valentinsdag d. 14. februar 2019.
 • Indsæt dine billeder ud fra hver måned og beslut dig for, hvilken farve kalendersiderne skal have.
 • Hvis du ønsker, at jeres særlige mærkedage skal stå i kalenderen, kan du dobbeltklikke på en dato og indtaste en tekst. Du har også mulighed for at indsætte et billede sammen teksten.
 • Når du er færdig med at designe din kalender, mangler du kun at klikke “Bestil”! Vi sender fotokalenderen til dig i løbet af få dage.
Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.