Tilmeld

En uge af dit liv set i billeder

Der findes fotos til enhver begivenhed i din hverdag, fritid og dit familieliv. Med Pictas fotoprodukter kan du give dit portfolio et friskt pift, lave en unik venindebog til dig og barndomsvennen, mindes sjove stunder med dit kæledyr eller friluftslivet med fiskeri og hiking. Vi guider dig til, hvordan fotoløsninger kan omfavne hele ugens oplevelser.

Picta guider til kreative fotominder fra hele din uge

Mandag: Første dag på job

Kickstart ugen med en brush-up af dit portfolio med en kreativ billedbog af de resultater, du har opnået på jobbet. Under hvert billede kan du fortælle om processen bag arbejdet, og hvem du arbejdede med for at nå derhen. Med et kreativt fotogalleri kan bogen bruges til at skabe overblik over der, hvor du er og er på vej hen, som du kan bruge til at mindes alt den forskel, du gør i dit arbejde.

Tirsdag: Husk familiens bedste ven

Ugen er nu godt i gang, og måske har du nogle små væsener at tage hensyn til i din travle hverdag. Sjove situationer opstår tit, når ens søde hund tålmodigt venter på, man får handlet ind eller er med ude på cykelturen. Alle de hverdagssituationer, vi tit tager for givet, kan du mindes med et af Picta fotoprodukter. Hvis ikke du selv har hund, vil det være den perfekte julegave til en veninde eller storesøster, som elsker dyr. Et fotokrus med en nuttet hundehvalp eller kattekilling kan bringe et smil frem på de flestes læber, når kontoret boomer af travlhed eller dagen skal skylles ned en kop varm the. Se vores fotokrus her.

Onsdag: Cafétur med venner

Strike a pose! Onsdag er det blevet tid til at se veninderne til en biograftur eller en kop kaffe. Og hvem siger, man behøver at være Kate Moss for at kunne kanalisere sin indre model? De bedste minder opstår, når vi mindst venter dem, og hvorfor ikke lave dit eget vægmotiv med de mest perfekte uperfekte venindebilleder? Med Pictas vægplakater kan du pynte dit hjem med alle de sjove oplevelser, du har med dine nærmeste. Se vores plakatløsninger her.

Torsdag: Den første fødselsdag

I dag var du tidligt oppe, fordi der var en lille en, der havde fødselsdag. Med krymmel og stjerner har du pyntet den fineste lille lagkage til familiens yngste medlem. Om eftermiddagen fik I besøg af mormor, din storesøster og storebror, og der blev taget en masse søde billeder. Start en tradition med en fødselsdagsbog for hvert års store dag, som dit barn altid vil takke dig for, du lavede.

Fredag: TGIF – velkommen weekend!

Arbejdsugen lakker mod enden, og de nærmeste parker og skove danner de perfekte rammer for en arbejds. Med portrætfotos fra dit yndlingssted kan du mindes efterårsfarverne, der pryder trækronerne, og det smil, som den lune løvfaldssol bringer frem i dit ansigt. Hver sæson har sin charme og dejlige farver, og med Pictas fotoløsninger kan du lave din helt egen billedbog til hver en gylden stund med din familie. Se vores fotobogløsninger her.

Lørdag: Det’ en god idé at starte på en frisk

Træk en gammel sweater på og lad bare skægget stå! Start weekenden på en frisk og se, hvad du får på krogen. Hvad end det gælder naturruten, der skal udforskes, eller byens bedste udsigtsposter, der skal besøges, er der god grund til at fange de gyldne selfies og portrætfotos af dem, du holder af. Naturen er evigt fotogen, og smilene store i frisk luft. Den klassiske vægpynt kan med fordel udskiftes af en fotoplakat med den fisk, der endelig bed på krogen, eller den smukke havudsigt fra sommerhuset. Se vores plakatløsninger her.

Søndag: Sunday, fun day!

Fotosjov kender ingen alder! Sæt hele familien i gang med et søndagsphotoshoot til en familiebog, hvor I portrætterer hinanden; den sjove lillesøster, den sprælske mormor, den filmglade onkel og eventyrlystne faster. Kun du kender din familie, og alle kan være med! Kom godt i gang med vores fotobog her. Har du allerede fotos liggende fra barndommen eller måske endda fra generationer tilbage? Med Pictoscanneren kan de støvede, gamle negativer omformes til digitale fotos og komme med i den spritnye fotobog fyldt med sjove detaljer, I sent vil glemme. Læs mere her.

Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.