Tilmeld

Ferie og rejser

Bliv inspireret til din drømmerejse. Se hvordan du laver en smuk fotobog med alle dine rejseminder. Med Pictas mange temaer, kan du genskabe stemningen fra dine ferie og rejser.

Lad ferieminderne vare længere med en stemningsfyldt fotobog

Selfies på naturruten, billedet af de søde heste på markerne ved jeres sommerhytte eller det smukke portræt af din familie ved solnedgangen på stranden. Ferier er vores mulighed for at forevige øjeblikke, vi ellers sjældent får i en travl hverdag. Lad dit farverige fotogalleri leve videre resten af året i dit helt eget skræddersyede billedalbum. For at hjælpe dig lidt på vej giver vi her nogle tip til, hvordan du kommer i gang:

• Udvælg de bedste glimt fra feriens mange øjeblikke med fotosjov og familiebilleder.
• Fortæl de små detaljer og anekdoter der gemmer sig bag, f.eks. om da vennerne kom på besøg i sommerhuset, eller dine børn scorede mål på fodboldbanen.
• Når du har alt billed- og tekstmaterialet på plads, mangler du bare at designe fotobogen. Med Pictas fotobogssoftware har du mange muligheder både hvad angår farve, font og grafik, så du kan give bogen de nuancer, der passer bedst til dine portrætter og naturbilleder.
• Klik på ”Bestil”, og bogen vil blive sendt til din bopæl i løbet af få dage!

Lad ferienostalgien vare ved med et fotokrus

Med Pictas fotokrus kan du invitere din søster eller mor på en kop kaffe og mindes de hyggelige familieferie eller vandretur i skoven. Du bestemmer selv, om der skal være 1, 2 eller 4 billeder på dit krus, eller om der skal stå et citat, der passer til ferienostalgien.
På den måde kan du være kreativ med dit boligtilbehør og få supplere det blå kaffestel med fotokopper til hele familien. Du vælger selv motivet eller motiverne på kruset, som også fungerer perfekt som fødselsdagsgaveidé eller til kontoret. Med et fint billede fra sommeren eller juleferien kan det skabe glæde til hverdag – ja, faktisk hver eneste gang du ta’r en tår af sin kaffe eller te!
Alle Pictas krus er i ægte porcelæn og kvalitetstestet i Tyskland.

Den mindeværdige fotoplakat, du selv designer

“At rejse er at leve” er en kendt H.C. Andersen-sætning, de fleste af os har hørt mange gange, men det gør den bestemt ikke mindre relevant. I anderledes omgivelser ser vi os selv, veninder, børn og kærester i et nyt skær og oplader vores indre batterier til nye oplevelser. Nu kan du pryde stuen med fotosjov og anden slags vægpynt med et godt sportsbillede eller gode portrætfotos fra skituren. Måske ville plakaten passe godt til børneværelset? Eller over sengegavlen? Også størrelsen kan du bestemme. Vi har både plakater i et A2-format eller helt op til 140x200 cm. På den måde har du mulighed for at designe et produkt, der passer perfekt ind i din boligstil og indretning.
Måske gemmer du på det perfekte fotogalleri til hele familien… Husk også at bestille et par ekstra eksemplarer til dem, du har kær, så I kan dele de gode samtaler om rejsen.

Send en personlig feriehilsen til den, du har kær

Glæden er stor, når der dumper et postkort ind af brevsprækken. Du har mulighed for at give din feriehilsen et personligt udtryk hos Picta, så det passer godt til de oplevelser, du gerne vil give videre. Alle vores kort er i klassisk A5-format, så det eneste du skal tage stilling til forsidebilledet og den hilsen, du vil skrive til den heldige modtager.
Måske er der et særligt sted på udlandsturen eller derhjemme, der betyder noget for dig og dine kære, eller illustration du længe har haft lyst til at bruge som forside til et brev. De fleste har en storebror, nogle forældre eller en god veninde, som ville blive glad for et anderledes fotokort!

Pynt det nye år med minder fra 2018 i en lækker fotokalender

Med bagagen fyldt med fine ferieoplevelser og rejser i 2018 kan du skabe en række kreative fotoprodukter hos Picta. Sammensæt dit helt eget billedalbum fra året, der gik, til at pynte på væggene med en personlig kalender, der sætter stemningen for det nye år. Med Pictas fotokalender har du mulighed for at designe den fra den måned, der passer dig. Det kan være en studiekalender fra starten af forårssemestret, eller den kan løbe fra 1. januar og frem. Med mange valgmuligheder i forhold til form og indhold er den både hurtig og let at lave.

Sådan gør du:
• Upload 13 billeder til Pictas kalendersoftware. Du skal bruge ét til hver af årets 12 måneder og ét til forsiden.
• Vælg ud fra hvilke måneder, de forskellige billeder skal være, og beslut dig for hvilken farve kalendersiderne skal have.
• Hvis du gerne vil have, at en speciel mærkedag, jubilæer eller højtider står i kalenderen, kan du dobbeltklikke på en dato og indtaste en note herom. Du har også mulighed for at indsætte et billede sammen teksten.
• Når kalenderen er samlet, mangler du kun at trykke “Bestil!” Vi sender fotokalenderen til dig i løbet af få dage, lige i tide til at komme på væggen inden det nye år.

Billede af familie der linker til inspirationsside

Familie

Børn

Billede af bryllup der linker til inspirationsside

Bryllup

Billede af rejse der linker til inspirationsside

Rejsebøger

Billede af mad der linker til inspirationsside

Kogebøger

Billede af natur der linker til inspirationsside

Natur

Produkter

Værd at vide

Support

Nyhedsbrev

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 69 14 77 22 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-15.

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Følg os

Følg os:

Nyhedsbrev:

Tilmeld dig Pictas nyhedsbrev og få tilsendt eksklusive tilbud samt de bedste fototips og -idéer direkte til din indbakke.

Support:

Har du brug for hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 69147722 eller sende os en mail på info@picta.dk. Vores kundeservice er åben alle hverdage mellem kl. 9-16.